anladım cenkcım tessekkur ederım ılgın ıcın eksık olma
Printable View
adımları yazim ben. 123tl yatırıyorsunuz gecikme yoksa. trafik sigortası, temiz kağıdı.stpene, ilk yardım çantası, boyunluk, yangın tüpü, 2 adet ceset torbası, 2adet reflektör egzoz emisyon pulu. ilk kapı açılıyor fren testi, aks testi, alt takım testi, amortisör yay vs... 1998model sonrası tüm araçlarda katalizör ararlar yoksa muayeneden ağır kusurlu geçemez.egzoz sessiz ve standarta yakın olmalı.motor no ve şasi noyu kontrol ederler. tüm emniyet kemerlerini takarlar bakarlar. silecekleri çalıştırırlar su sıkarlar fiskeylerden. motor içini kontrol ederler. en son sinyal far, lambalara bakarlar kısacası. araç üzerinde tadilat var ise tse den proje çizimi ve onay isterler.
sımdı alt tarafta bır testpipe var onu katalızor dıye yutarlarmı acaba??
yok hiçbiri yutmaz. ben downpipe çıkartmadım. sonrası ara susturucu ve düz oem boru ve oem son susturucu ile geçtm. 93 model olduğu için kat zorunluluğu aramıyolar. burdan kurtardığımdan geçtim. yüzde 99u krom boru 76mmi filan biliyor. bnm turbomun büyük olduğunu ıvırını zıvırını bile anladılar. ama baya iyi niyetlilerdi. mesela yan çamurluk sinyallerini iptal ettirmiştim dümdüz dü yani. onu bile kaçırmadılar. ama geldi sordu bende doğruyu söledim bişey yazmadı iyi niyetlilerdi de.