tarıkcım bizim sitede ali aky adlı bi ark var hatirlarsan,onun cok yakın bi arkı var ibo diye,onda vardı 1.9 gtc. eger ulasabilirsen bi görüş bence. baya bilgisi var gtc hakkında :)
Printable View
tarıkcım bizim sitede ali aky adlı bi ark var hatirlarsan,onun cok yakın bi arkı var ibo diye,onda vardı 1.9 gtc. eger ulasabilirsen bi görüş bence. baya bilgisi var gtc hakkında :)
O motoru kullanıyorum. Çok memnunum. Şehiriçi 7.5lt, ş.dışı 6 lt yakıyorum. Az yaksın diye uğraşmıyorum. Zaten araba 1.5ton. Rahat kullanımdaki verilerim bunlar. Bunun dışında neredeyse 1 sene olacak herhangi bir sorun yaşamadım. Motor olarak için rahat olsun..
Cok tesekkurler herkese.
Astra satilmis, galerici almis sanirim su an fiyati daha da artmis. Almam imkansiz. :)
Corsa'ya da bugun gidip baktim her yani ufak tefek vuruk cizik falan. Yasli bir teyzemiz kullanip mahvetmis arabayi genel olarak. Vazgectim.
Leon'a baktın mı?
GTC'nin en güzel yanı sport tuşu bence, 2 ayrı map atabilirsin araca full ekonomi spec bir yazılım ve tam performans için bir yazılım ikisi arasında seçimi bir tuşla yapmak zevkli olsa gerek:)
tarık volvo c30 inceledinmi hiç ?
http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
fena değil bence ;)
edit: koyduğum acaç benznliymiş ama dizeli bol bol mevcut 2. elde :D
1.9 cdti lar nasıldır sağlammıdır bende merak ediyorum aslında sorun cıkartırmı problemlerı nelerdir bu konuda bilgili birisi aydınlatabilirmi?
galerici biniyormus bakmaya gittigimde araba umraniyedeydi onceden aramam lazimmis gelmesi icin falan..bnm d altimda her zaman araba olmuyo ne zaman nerede oldugum belli olmadigindan bakamadim henuz..
guzel araba ama pahali :)