arkadaşlar 2 gündür bi yerlerden duyuyorum xenon yasaklandı felan diye doğrumudur acaba bilen var mı??
arkadaşlar 2 gündür bi yerlerden duyuyorum xenon yasaklandı felan diye doğrumudur acaba bilen var mı??
kim nasıl anlıyacak oda mechul adam arabayı alırken almaz ama sonra kafasına eser gider servisten yada yedek parcacıdan orjinal xenon icin uyumlu far ve xenon alır polise bunu nasıl anlatabilirsin ki
Stock
yasak abicim şu anda sökücem bende kitliyolar.
yasaklandı hatta iyi oldu
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Gitsinler önce parasıyla yolculuk yaptıgımız paralı yollardaki karanlık bölümleri aydınlatsınlar o.cocukları...
Köy yollarını, şehirlerarası yolları hic saymıyorum bile...
Hayatta sökmem, xenon modifiye degil bir ihtiyactır.
Far ayarı denen bisey var, farını kısarsın kimsenin gözünü almaz o sekilde binersin.
Araba standart artık, xenon icin durdurup ceza yazacak adamın gırtlagını sıkarım, herseye eyvallah diye diye iyice b.kunu cıkardılar.
Mercek yoksa takmasınlar yok öyle bir dünya, arabaya mercek üretilmediyse kullanıcının ne sucu var, xenon icin gidip sagdan soldan uydurma mercek mi taktıracak? Yok öyle birsey...Farını kısar devam eder...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
yalnız ayarsızları da direk körlüğe sebep oluyo
bkz. killah'ın toledosu, 5 leşi var türksat'ı aydınlatan ayarsız farları yüzünden![]()
Acaba ne yapsakta iyice b.konu cıkartsak diye düşünüyorlar sanirim gece gündür valla hergünde ceza yesem xenon sokturemez kimse şehir içinde yeri geliyor uzunlari yakma ihtiyaci duyuyorum allahtan korkmadan bide ceza yazarlar hergün bende şikayet ederim.
Xenon yasak diye aylar evvel çevrilmiştim bazende far sis Allah ne verdiyse yakıyorum hiç birşey olmuyor saçma sapan işler işte![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)