Bence fibercileri dolasın, kesin kalıp falan cıkartıyorlardır :D
Jant lastik de bir arabanın üstünde veya sahibinden.comda cıkar piyasaya ;)
Printable View
Bence fibercileri dolasın, kesin kalıp falan cıkartıyorlardır :D
Jant lastik de bir arabanın üstünde veya sahibinden.comda cıkar piyasaya ;)
sahibi ile görüştüm biraz önce
arabayı takoza kaldırmışlar jant lastik almışar koltukları almıslar tesisatı sokmusler
ön cam kırıkmış
tamponlar yerindeymiş ama takozdan düşürdükleri için paramparçaymış
beni en sevindiren eve girdikden sonra arkadaşımın kardeşine bir şey yapmadan anahtarları alıp çıkmaları.
geçmiş olsun demek bizim buralarda gene başladılar hırsızlığa doğal yaz geliyor ya hırsızlık oalyı artar iyice, bulunduğunada sevindim tekrardan geçmiş olsun cana bişey olmamışya en iyisi o
bana kalırsa olayda var bir kasıtta hayırlısı bulunmuş
ilgilenen ve arayanlara teşekkürler
konu silinebilir
çok geçmiş olsun kötude olsa bulunduguna sevındım
gebzedede bir starex komple soyulmuş jantlarına kadar ne var ne yok almışlar allah belalarını versin
arabayı terkedılmısmı bulmuslar yanı?
geçmiş olsun egemen abi. özcan benim tanıdığım özcan mı ?
bu starex in tampon kalıbı transporter a tam uyuyorsa eğer kalıp maltepede diyebilirim :) bugün yanlış hatırlamıyorsam gri renkte bi transporter a takılmıştı siyah ön arka tampon ve marşpiyeller yolun kenarında uğraşıyolardı.şimdi fotoya bidaha baktımda benziyo tampon baya..
Hadi gözünüz aydın iyi veya kötü durum da ama bulunmuş.Çalınan parçalar yerine konar bi şekilde...
kalıbın tam uyması dıye bısey soz konusu olamaz ama ust tarafı kesıp transporterın klıbını alırlar ıkısını bırlestırırı boyarlar al sana aynı tampon .bu arada bi starex daha var kırmızı olması lazım.
geçmiş olsun bulunması sevindirici ama bi eve giren hırsız tekrar girmicek diye bişey yok aklınızda bulunsun adamları bulursanızda tedbırınızı alın..
sağolun arkadaşlar
evet Cihan Bizim özcanların arabası
İşallah Kimsenin Başına Böyle Şeyler gelmez Dikkat edelim.
Konu Silinebilir.
Geçmiş olsun
daha fazla kaçamazlardı zaten ama arabayı parçalamışlar işte şerefsizler :@ büyük geçmiş olsun...
geçmiş olsun