bende bugün ticari için anlaştık gibi sattım diyebilirim..
şimdi noterler yalan mı?
Printable View
bende bugün ticari için anlaştık gibi sattım diyebilirim..
şimdi noterler yalan mı?
aynen öyle 3 gün oldu satış işi yalan :( bakalım yarın ne olucak hiç umudum yok
bende vekalet verıcem ama korkuorum... adm yolda kaza yapr bırıne vurur ıhale bıze kalır dıe... vekaletle beraber aaramzda bı sozlesme yapsak adamn ımzası gecerllk gorurmu acaba
ya bende aslında öyle aracı alabilirim ama kafalar rahat etmiyor :( bende cesaret edemiyorum arabayı satıcak arkadaşda cesaret edemiyor doğal olarak :)
bendeki sansa tüküreyim ya :(
Noterler yalan değil neden yalan olsun :)
Sıkıntı sistemin yeni olmasından dolayı kaynaklanıyor noterler ile bir alakası yok sistem, vergi dairesi ve onun baglı oldugu kurumlarla alakalı sabah erken gidin kapıda bekleyin satışı yaparsınız yada ögleden sonra saat 3 4 5 gibi yapın veya hazırda noterde bekleyin sistem anlık gidip geliyor çünkü ;)
Artık muameleci parası yok, devlet dairesine gidip temiz kagıdı almak yok, hacizli araçların hacizi kalktımı kalkmadımı düşünmeyeceksiniz, aracın pert kaydı varmı yokmu araştırmaycaksınız noter 1 - 2 tuşla size sunacak :icon_tup: ;)
Geçiş biraz sancılı olacak ama geniş düşünürseniz gayet iyi bir iş ( BENCE )
valla arkadaşlar sözleşmeyle iş olmaz kafan rahat olmaz en güzeli satış bunun içinde biraz bekliycez gibi :)
abicim 2 gündür uğraşıyoruz bizde dün sistemler kapalı diye isyan ederken atatürk sanayideki noter gelin yapayım dedi bizde gittik fakat temiz kağıdı olmadığı için yapamadık
bugün de temiz kağıdımızla gittik ama sistemler kapalıydı birde muayene işini sorduk tam cevap veremediler onlarda hangi y... altına yatacaklarını bilmiyolar
biz ayvayı yedik inşallah cumaya kadar şu arabayı alırım :) artık :)
daha öncede dediğim gibi 1 senedir sigortasız muayenesiz dolaşıyodum
bi heves ettim hemen yapayım bitsin diye tüm kıllıkları beni buldu :D
olacağı o zaten bu gidişle :D bide bu bi senenin 4 ayı trafikten men araba :hehe:
valla bu hafta oldu oldu olmadı daha uğraşamam zaten hiç ipimde olmaz
gittiği yere kadar yolu var abi devam :=)