bozkurtarda Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar arkadaşlar.. bu network marketing sistemini dürüst we etik çerçewesinde uygulayan firmalar ülkemizde mewcut zatn isimlerini wermeme geek yok ekonomi takip edenler az çok bilir.. şmdi bu bahsedilen firmaya lisedeki en yakın arkadaşım girdi we beni de dawet etti.. gittim sunum yapıldı falan anlatıldı.. fakat sunumu yapanların bilmediği nokta, ben zatn bu konu hakkında bilgiye sahiptim.. şöyle ki,, şuan bu sistemi uygulayan btün firmalarda ürün para iade garantisi war,, yani sisteme girmek için aldığınız ürünü kullanmadığınız takdirde 6 ay içinde çıkıp paranızı geri alabiliyorsunuz we kesinlikle ürün fiyat we kalite dengesi bariz bi şekilde dürüstçe.. yani sizden 700 küsür dolar alıp dandik bi saat ya da tatil wermiyorlar.. bu arada tatil paketlerini de bizzat araştırdım,, bir otelin kendine ait plajı dahi yok hatta halk plajına uzaklığı 1,5km. :) nyse sonuç itibariyle çok açıkki ürünü değil sistemi pazarlıyorlar.. ürünler yapılan işin yasallaştırılması için uydurulan şeyler.. ayrıca para iade garantisi yok.. hadi onu da geçtim adamların türkiye'de henüz merkezi bile yok :) yani bişey olduğunda bırak dava etmeyi gidip yakasına yapışacağın bi eleman bile bulamıyorsun.. hee gelelim şu noktaya,, para kazanılıyor mu? ewet hem de iyi kazananlar war.. ama tamamen çewrenizde ne kadar enayi tanıdığınızla alakalı bir durum.. çok köşeyi dönmek isteyen adam tanıyorsanız ben girin derim.. ama yok benm çewrem aklı başında insanlardır diyorsanız o zman uzak durun derim :) saygılar..