Printable View
Alıntı: tool Nickli Üyeden Alıntı gecen hafta kan verdim; doldurdugum formda son 1ayda kulak deldiren ve son 3gunde dis cektiren kan veremez ibaresi vardi... finasterid kullandığım için benden kan almadılar :icon13:
Alıntı: tool Nickli Üyeden Alıntı gecen hafta kan verdim; doldurdugum formda son 1ayda kulak deldiren ve son 3gunde dis cektiren kan veremez ibaresi vardi... Şimdi oldu işte teşekkürler :)
Alıntı: doush Nickli Üyeden Alıntı Şimdi oldu işte teşekkürler :) 40civari soru var, doldururken incelersiniz ;)
Alıntı: tool Nickli Üyeden Alıntı 40civari soru var, doldururken incelersiniz ;) Önce bir kan grubumu öğreneyim de kan vermekten çok onu merak ediyorum :D
Alıntı: doush Nickli Üyeden Alıntı Önce bir kan grubumu öğreneyim de kan vermekten çok onu merak ediyorum :D :)bende bilmiyorum kan verirken öğrenebiliriz heralde.:) Alıntı: tool Nickli Üyeden Alıntı gecen hafta kan verdim; doldurdugum formda son 1ayda kulak deldiren ve son 3gunde dis cektiren kan veremez ibaresi vardi... Teşekkürler.:)
ben hala anlamadım döğmenin ne sakıncası var
+1903 0 rh (+) vereßilirim özelden ula$aßilirsin..