Böyle kaybolmalar felam oluyor mu ya diyelim kayboldu parada mı yalan oluyor :beuj:
Printable View
Aynen patlamadan dolayi ucuslar 2 haftaligina iptal edilmisti ama son 10 gundur ucak seferleri devam ediyor arkadaslar .. bu arada burada tonla japon parcasi var :)
benim son 1ayda yaklasik 7-8 paketim geldi ufak tefek olan , 5 paket hala bekliyorum avrupa, uzak dogu ve usa karisik olarak.
4 parça halinde kargom vardı 2 si geldi 2 si gelmedi daha, volkanik olayın etkisi oldu yaklaşık 5 gun kadar gecikme yaşadık ama diğer parçalarda yolda gözüküyor bakalım hayırlısı sürekli takip halindeyim umarım bi sorun çıkmaz.
konuyla ilgisiz ama; fred perry nin sitesinden bi ayakkabı sipariş etsem ne kadar günde elime ulaşır? ulaşır mı? :D
ali cengiz çevirirler kesin şu yanardağın üstünden. kayıp olur...
tomei ler gelmedi hala :D
3 nisan günü elitecarcare.co.uk sitesinden vermiş olduğum california scents kokuları hala elime ulaşmadı ve satıcının gönderdiği maile göre ikinci defa yollamış.bekliyoruz.
Gerçi ben ups den bekliyorum sanmıyorum bi sıkıntı çıkcağını ama işte belirsiz, airmail sıkıntı yaşatabilir dikkat edin arkadaşlar.
walla o donemde kargo bekliyodum gecikme oldu volkandan dolayı ama volkandan 1 hafta sonra elime ulaştı
amerikadan usps le gelen kargom 2 hafta gecikmeyle bu hafta elime ulaştı
ebaydan ayakkabı alan oldu mu sorunsuz gelır mı ?
Ebay.com.au kullanabilirsin digerlerini arastiririm. Yakinda zaten Tuning fuari acilacak orayada damlayacagim buyuk olasilik ile .. Burda altimda araba olmayinca parca olaylariyla ilgilenmez oldum cunki , herhangi baska bir site bilmiyorum ama bulmam zor olmasa gerek , arastirayim ..
bugun 4 paketım daha geldı kaldı 2 tane :) hatta 1 tanesı daha gelmıs olabılır ona yanlıslıkla fazla bulunmadıgım bı adresı verdım ,belkı geldıler bulamadılar kımseyı.son kalan dıger paketse ıngıltereden..sanırım bu volkanık olaylardan dolayı gecıkıyor ıngılteredekı.
ÖmerRS gecen hafta Ingiltere'den zarf icinde civata yollamıstı bana,dün gelmis ben yokken az önce kapının altından aldım zarfı.