toyo yokohama bu iki lastiğe pek laf söylememek lazım bence japonyada çok fazla kullanılan lastikler
Printable View
Hankook kullanıyorum. Ömrü ciddi anlamda kısa. yağmur performansı iyidir. Kuruda da gayet tatminkar. Tekrar alsam alırmıyım? sanırım almam. ona vereceğim paranın iki katı para verip iki katı ömürlü daha bilinmiş bi lastiği tercih ederim.
yardımlarınız için tesekkur ederım.TOYO aldım insallah iyi cıkar.
Dediğim yerden mi aldın abi
yok kanks orda sıkıntı cıktı heryer sıkıntılıydı aksama kadar adille gıtmedıgımız yer kalmadı gecen sene kumhoları aldıgım yerden aldım
bu ayki auto moto sports dergisindeki yaz lastikleri testinde hankook listenin başına geçmişti bayağı şaşırtıcı performansı var testteki modelin ;)
eskiden bi topic vardı onlarca kişi övmüştü hankook un lastiklerini ama yazmadı hiçbiri bu topicde.. güle güle kullan abi deneriz artık :P :P
v12 diyorum dilimde tüy bitti :D evo v12 yeni teknoloji bir lastik, şiddetle tavsiye ederim. ve takılmış bir araca binmenizi isterim...
hankook a laf eden arkadaşlar bir RS2 yi deneyin sonra tekrar yazın buraya cidden o paraya en iyi lastiklerden biri ttek sorun her ebat yok.
Toyo nun hangi modelini aldın. İnşallah CF1 değildir. T1R olanı almışsındur umarım.
Hankook kötü bir lastik değil çin malı hiç değil, Kore malıdır. Opel, Chevrolet, Hyunda, Kia, Ford ve VW gibi markaların fabrika çıkışı kullandığı lastik üreticilerinden birisidir. Ayrıca testleri takip ederseniz hep ön sıralarda yer alır fiyat/performans oranı vurduğumuzda en iyisidir.
Bende katılıyorum umarım toyo'lar CF1 değildir. Arbadan nefret eder duruma getiriyor adamı:rolleyes:
hankook yumuşak ve güzel bi lastik bana soracak olursan başka lastik takmam
bi kere kullanmıştım 14 jant da , iyiydi , bi sıkıntı hatırlamıyorum ..