sahibinden'de satılıga cıkarttıgım aracımla ılgılı farklı gunlerde 3 kısı aradı. ses tonu aynı ama numaralar farklıydı. telefondaki adam fazla soru sormadan en son ne yaparsın dıye sordu bende 1000 tl dusuk rakam verdim. tamam olur dedi. 1. aradıgında benım avcılarda marketım var dısarı cıkamıyorum arabayı getırırmısın dedı. tabı bende arabayı kımsenın ayagına getırmeyecegımı soyledım saglık olsun dedı kapattı. aradan 2 gun gectı 2. aradıgında yıne aynı adam sesını tanıdım. bu seferde fıyatta en son ne yaparsın dedı bende soyledım ve yıne kabul ettı. bu seferde benım ıkıtellıde marketım var tek basımayım cıkamıyorum arabayı getırırmısın dedı. yıne yok dedım. neyse aradan 2 gun gectı bu sefer yıne o sahıs 3. kez aradı. yıne aynı soru ne yaparsın falan fılan ve yıne kabul edıp arabayı gormek ıstedı. bu sefer benım oturdugum semt olan basaksehırde marketım var cıkamıyorum gelırmısın dedı. sonrasında adama bu benı 3. kez arayısın hep farklı yerlerde marketın var muhabbetı falan yapıyosun dedım sonra yuzume kapattı telefonuson 10 gunde basıma gelen bı olaydı bu anlatayım dedım. belkı sızıde boyle bırı aramısdır.