Kanal D uygulama devam ediyor dedi arada kaldık valla ......
Printable View
Kanal D uygulama devam ediyor dedi arada kaldık valla ......
hala aynı değişen bişey yok
birand yorumladı degişim yok dedi :D
kanal d izliyen arkadaşlar görmüşdür değişmiycek diyiyor :) nasıl iş anlamadım :)
haber eskidir bence olayın üstünden 1 hafta geçti yeni haber yaptılar
Gerçekten Kanal D demin haberlerde yine eski sistemden bahsetti. :( Sanırım eski sisteme göre kalıcak.
şimdi son durum ne oluyor peki değişecekmi değişmeyecekmi
ee bu yeni geçilen sistemin eskisinden bir farkı yok ozaman plaka değişimi varsa
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=23004 2008den kalma konuyu buldum
yarın emnıyete gelen genelgeyi burada paylaşacam en geç p.tesi sisteme kaldıkları yerden devam edecek şuanki sistemde devam edecek ayrıca isteyen herkes talep üzerine plaka nakil işlemi olucak ben boş konu açmam tereddütte kalmasın kimse genelge nazmi derler bana elimiz uzun saglam kaynak olmasa bu konuyu açmazdım :D
ben de neyin değişip neyin değiştiğini bir anlasam bir öyle olucak bir böyle olucak anlamış değilim...
antalyadan bir araç buldum 07 plaka şimdi ben alsam ist de istediğim plakayı alamıyorum doğrumudur ?
doğruysa değişen tek olay bu herhalde plaka kıyamete kadar araçda kalıcak...
yanı nazmı hakkaten essız hbr oldu telı aradın baktım nazmı arıyo dedım hayırdır :D baktım delı haberı verdı :D ahaha sukur yaw plakam bosa gıtmıycek :D