dinlemeyni nerden yapıyoruz ?
Printable View
dinlemeyni nerden yapıyoruz ?
3 saat önce açtığımda uçaklar yunanistanın kıyısındaydı hala orda :D
süper ya. problemsiz çalışıyor. az önce arkadaşımı gönderdiğim uçağı takip ediyorum :D
demin açtım kıbrısa giden bi uçak var dayı kaptırmış gidiyor 1003 km/h la :D
ses hızında gidiyor uçak ne ya? :D
çok güzel bi site daha önceden cok bakıyodum aman dikkat bagımlılık yapıyo :)
Süpermiş valla teşekkürler :D
one six five three three fayyf i ** kaming baby yeeaaah :D
nine iyi akşamlar muhahahah :D
arkadaşlar inanmayın buna hepsi yalan.konuşmalar uçaklarla kule arası konuşmalar.ama hazır konuşmalar.uçağı seçiyorum bu saatte adana-kıbrıs uçağı ve pilot good morning diye giriyo muhabbete.naısl bukadar emin konuşuyorsun derseniz adana havaalanında bilgi işlem sorumlusuyum.uçuş kontrol-radar-vor-ales vs tüm sistemler zaten benim kontrolümde.ve bu konuşmaları kimse ne yasal olmayan yollarla alabilir.nede uçak kordinatları canlı olarak bildirilir...fake bu
evet site superde konusmalarin yayinlanmasi yasaktir normalde zaten tutarsiz knsmalar oluyor bi terslik var ama anlayamadim:)
telsiz konusmalarının yer kule hava hepsını karısık olarak verdıgınden karısıklık olabılıyor
onu yabancı sıte uzerınden alıyorlar ayrı ayrı talep etmişlerdi cevap gelmedi hala
radar goruntusune %100 emınım evımın onu acıklık sabıha gokcen e yakınım cam dan ucak gordugumde baktıgımda harıtada aynı ucak oldugunu hatta pegasus yazıyor kuyrugunu sarı olarak goruyorum
gecen sakarya dan buraya kadar 12 dk da geldı ucak takıp ettım gelene kadar :)
radar ın gercek calıstıgına %100 emınım dıyebılırım ;)
çok iyimiş bu ya:D
acayip güzel ya :D
Tr üzerindeki uçakları göremiyormuyuz.
hepsine baktım biri kaptırmıs 976 basıo :D:D