İlanlara bakarken gördüm güzel bir araç gibi duruyor
http://www.sahibinden.com/type-r_ile...promotion_topl
![]()
İlanlara bakarken gördüm güzel bir araç gibi duruyor
http://www.sahibinden.com/type-r_ile...promotion_topl
![]()
Bu araç için yanlış değilsem iyi şeyler söylenilmiyordu.Tabi ne kadar doğru bilemem
![]()
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
Galeriden Araba Almak Prensiplerime Aykırı
Araç Güzel Duruyor Ama Genelde Bir Yorum Yoktu Sitede Bununla Ve Siyah Olan 2004 37.000 Tl'ye Satılan Araçla
Pek Bilinmiyorlar Gibi
Caretta Oto’nun Satınalma Standartları nelerdir?
* Pert Olmamış
* Airbag (Hava Yastığı) patlamamış
* Tavan Saçı değişmemiş
* Tavan Sacı boyanmamış
* Şasisi değişmemiş
* 1 Parçadan fazla parçası değişmemiş
* Her marka
tayfun kaç para komisyon alıyosun söylede ona göre müşteri göndercem kırışırız![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
rengide guzelmiş![]()
hadi hadi söyle geçen bahsettiin araç bu mu 5 lira aşşaya bırakıyo bana sat 2.5 2.5 paylaşırız falan diye ben yapamam dostlarıma bunu tayfun kbakma allah yolunu açık etsin hayırlı işler dükkanın önünü kapatmiyim ben
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Biz gidip bakmıştık İbo ve Mehmet ile..
Boyası var büyük kazası yok değişeni sanırım çamurluk değişmişti onun dışında 1 kere çalınmış sonra bulunmuş ama pazarlık etmiyorlardı son fiyat 40 bize göre o parayı haketmediği için almadık..
Deminde denk geldim araç kalamış Mutluhanın sokağında duruyordu galeri değiştirdi sanırım..
unless you ride the beast
you wouldn't understand
Bildigim bi 2003 tayyar var ki... Tertemiz 98k orijinal kilometrede ve zır stock.. işyerimden birinde.. ciddi düşünen varsa irtibata geçsin.. Araç gümüş gri..
Tango-1 never dies.
O değil de geçenlerde ben de bir gümüş gri gördüm Acıbadem Natulusun yanındaki yedi emin otoparkına çekmişlerdi önden patlatmış bir yere kazası vardı. Plakayı unuttum ama.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)