yardımcı olursanız sevınırım istanbul garaj musaıt ıse orda komple boyatıcam aracı renke karar veremedım
gunluk kullanıcagım bı arac olmıyacagı ıcın ucuk renklerde olabılır....
bılmeyenler için arac 2004 wrx
yardımcı olursanız sevınırım istanbul garaj musaıt ıse orda komple boyatıcam aracı renke karar veremedım
gunluk kullanıcagım bı arac olmıyacagı ıcın ucuk renklerde olabılır....
bılmeyenler için arac 2004 wrx
Godzilla...
şu 2-3 renkli yeni tür kaplamalardan yaptırabilirsin![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Ferrari Kırmızısı Güzel Olur Araç proje aracıysa ve denk gelmedim öyle bi kırmızıya subaruda
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
sarı......
Team Orrange![]()
KA Style
Abi koyu koyu içi bulanır insanın ya Canlı renk olsun Turuncuda drift araçlarının rengi ve türkiyede yapıldı daha önce. Ankaradaki STI turuncu
s2000 MoonRock + uygun bi beyaz jant
Kod: NH676M
s2000 Laguna/Bermuda Blue + bronz veya beyaz jant
Kod: B000P
s2000 Platinum White + sarı veya beyaz jant
Kod: NH609P
Supersonic Blue Pearl + Bronz jant
Kod: B-90P
EK9 TypeR Championship White + bronz jant
Kod: NH-0
![]()
Abi müsaitiz buyur gel.. Uçuk renklerimizide görmen lazım.. elimizde çok enteresan renkler var şuan..
http://www.alsacorp.com/
Buradan dahi bakabilirsin.. gelip canlıda görebilrsin.. Benim önerim yeşil olur ama.. uçuk bi yeşil.. Ya da turuncu.. gallardo turuncusu tarzında..
Türkiyede tek olur heleki birazda üstünde oynama yapılırsa metalik + sedef ve hafiften mor gibi yıkılır ortalık.
Subaru Impreza WR1 LIMITED
![]()
bence sarıda hoş olur![]()
yeni roccolarin yesili olabilir
sonraciima,laguna seca olur,individual e60 m5 (Bej rengin kodunu unuttum ya) o olur,gene bmwden morlarindan biri olabilir(2tane var)..sedefli siyah olabilir...
- K -
________
Dr.Ecu
sarı,turuncu,yeşil bu renklere çevirmektense ben kendi renginde kalmasını tercih ederim.farklı bişey olmalı bence tayfunun göstermiş olduğu renkte bence ideal![]()
bukelemun gıbı olabılir sedesflı 4 5 renk guzel olur bence![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
istanbul garajda çok değişik renk seçenekleri var gerçekten bakmak lazım
ama olmayan bi renk tercih edilmeli bence![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)