trabzon 5-0 yener ve 18. şampiyonluğuna ulaşarak türkiyenin en fazla lig şampiyonu olan takım olur... ;)
Printable View
trabzon 5-0 yener ve 18. şampiyonluğuna ulaşarak türkiyenin en fazla lig şampiyonu olan takım olur... ;)
yatacak trabzon
fenerbahçe 2-0 yenicek
trabzon dipteyken bursalılar trabzon kumeye dıye bagırıyolardı o zaman nerdeydı anadolu kardeşliği
şimdi trabzon yensinde sampıyon olalım diyolar:D
fener yenecek inşallah ve şampiyon olacağız
trabzon yenip 18.şampiyonluğuna ulaşacak :D :D
kim ankaragücünü gaza getirdi...son 15 günde hangi bursalı yöneticinin dengesiz saçma sapan açıklamasını....maç daha başlamadan çok önce bitmişti zaten...15 gün önceden saçma sapan açıklamalara başlayıp hedef şaşırtanların kim olduğu gayet aşikar...
Bursa ayakta alkışlanmalıdır,ufak bir bütçeyle yapılan başarı ortadadır,çamura yatmadan,hakem hatalarıyla bir yere gelmeden,şikesiz,şerefli bir şekilde geldik buraya bunu saçma sapan şekilde kimse kirletemez ;)
saka bi yana olmaz değil TS, FB ye bi cakarsa bursada bjk yi yenerse o zaman fenerlilerin vay haline heralde 1 ay sokaga cıkamazlar:D
hele bizim burda bi ekmekci var hergun dukkanın onunden gecer hasta fb li dedim olm fener trabzona yenilirse sakın dukkanımın onunden gecme:D
bana dediki abi oyle bisey olursa ben 1 ay sokaga cıkmam bu takımıda bırakırım ahahha:D:D
o gun fenerbahce kadıkoyde sampiyon olamazsa bu denizliden daha buyuk facia olur soylemedi demeyin futbolcular stadta yatmak zorunda kalabilirler:D
unutmamak lazım ki denizli macı deplasmandaydı ve bende o macı askeri birlik olarak stad icerisinde izlemistim :D:D
ahmet3425 bir kez sevindin bi daha bunu göremeyeceksin.. ;)
burdaki fenerlilerde heralde 1 ay foruma ugramazlar:D:D
gorucez bakalım ben rahatım fenerli arkadaslar dusunsun baslarına gelecekleri:)
Bu saatten sonra FB bırakmaz sampiyonlugu, bıraksa bile sampiyon yapacaklar bence öyle ya da böyle..
Bugun gittim cubuklu forma aldım kendime, hazırlık yapıorum.. :D
fener bu macta kaybederse 20:45 i koluna takip zil calarak bogazdan asagi atlasin:D
ne kadar geniş geniş söylüyorsunuz fener bu saatten sonra bırakmaz diye :)
zamanında bıraktıklarından da mı örnek almıyorsunuz :o
BJK Bursaya Yatarsa Fener Yuzunden Yatar Onu Bılemem ama Trabzon Bole Bılenmısken :) :D Bu ısın Sıkıntısı buyuk :D Kupayı Aldılar Ellerınden Bıde Sampıyonlugu Alırsalar Cok Gulerım :D Ama Bursada Sampıyon Olmasın Onuda IStemıom zaaaaaaa D:
dc gs bjk sıkıldık bunlardan denişik birileri şampiyon olsun yerli yabancı farketmez
Bu moral bu istek bu tutku+şampiyonluk=fenerbahce:eek:;)
doğru ankaragücünü fenerbahçe gaza getirdi zaten bizi yenin diye
bursa kalecisi gol kralı oluyodu nerdeyse penaltı atmaktan :D
çamurada yattı fener şikeyle alıyo zaten anasını satıyım bu şampiyonluklar ne zaman kazanılsa hep şikeyle oldu bi hakkıyla alamadı şu fener kupayı :D
konu uzar gider böyle herkes haklı :)