Bence bir kere güncelleştirilmeli oyundaki hatalar düzeltilmiş :)
Printable View
naptıysam bağlanmadı bilmiyorum güncelleştirmek istiyorum aslında :D
soğudum oyundan güncelleme muhabbetine..
firewall'dan açıp güncelleştirme yaprım sonra geri kapadım firewall'dan crack'i geri yaptım. fark oldu mu tam anlamadım. şu ferrari bilmemkaç gts'i daha rahat kullandım sanki. hatta 20 sn fark olacaka kadar. Eğerki yapılan yenilik kontrollerle ilgiliyse tabi. Belki de araca alıştım ondan da olabilr.
firewallu kaale almadan güncelleştirdi lanet bende geri crackledim. razor 1911 nerdesin bize sağlam crack yap :D
Oynayan var mı tdu2 ? Çıktı dimi?
Şu yeni update deli etti 2 gündür,2 saat açık bıraktım pcyi insin diye ama cheking files yazısında kalıyor %1 bile olmadı :S Neyse artık yarın cdkey alıcam bende umarım aldıktan sonra tekrar update indirme sorunu yaşamam...
Uptade ederken durunca playe basıyorum devam ediyor (biraz saçma ama oluyor :D )
8 gb ram i7 işlemci ekran kartım zotac gts250 ama oyun berbat :D en iyisi orj almak bu oyunu online mod uzun yıllar oynancak bir oyun şimdlik yine forza 3 devam mpower day :D
Fren disklerinin aşırı frenleyince kor hale gelmesi çok güzel bir ayrıntı olmuş :)
oyun güncellemesi zırt pırt açıldı oyuna giremez oldum çok canımı sıktı..yeni crack biran önce çıksın artık..yoksa kökünden silicem :ofk:
updatelerden önce hiç kasmayan oyun, updatelerden sonra resmen donuyor. ne anladım ben bu işten...
Online oynayan yokmu yahu?
Son updateler icin crack gelmis.
Hotfile.com: 1-CLICK Dateihoster: Test.Drive.Unlimited.2.Update.1-SKIDROW.rar
Ben hiç beğenmedim hele grafik acayip dandik olmuş grafikler 1 dekinden farklı değil nerdeyse ve herşey full +full HD oynuyorum çok merakla beklemiştim ama değmedi bana göre