inşaatta çalışmış gibi eve döndüm toz toprak içinde
Printable View
inşaatta çalışmış gibi eve döndüm toz toprak içinde
klasik konya yarışı :) geçen sene biz gittiğimizde aynen bu konu açılmıştı.. tribün halledilicek bilmemne bidolu vaadler verilmişti.. inanmamakta haklıymışız :)
Akhisar da tribün var pistin yan duvarına yaklaşık 5 metre mesafede, pistin yaklaşık 150. metresinden 250. metresine kadar devam ediyor start tan finish e kadar hemen hemen her yeri görüp, izleyebileceğiniz bir pozisyonda... Problem yaşanacağını pek zannetmiyorum izleme konusunda... ;)
kesinlikle tr nin tek pisti akhisar şu an....
Sinirlerim daha yeni gevşiyor.
Ödül töreni aklıma geliyor gülüyorum :D:D
-KOMSK.Geç saatlere kaldığımızdan ödül töreni yapamayacağız.Kupalarınız adreslerinizze gönderilecek
-:D:D:D:D Lan adresimiz yokki nereye gönderecekler :D !
4 dk sonra kupalar dağıtıldı gerçekten dağıtıldı ama :D
Melih Gökçek bir ara top dağıtırdı.O misal diyelim...
:))))))))))))))))))))))
eski hipodrom dragları bundan 13 kat falan daha iyiydi.
standların olduğu şenlik alanı
geniş düzlük ve padok
her iki tarafta biri kapalı tribün
yeşil alanlar
kolay ulaşım ve park yeri
vs.
iyi ki gitmemişim.. gerçekten geçmiş olsun tüm gidenlere.. merak ettiğim organizasyonu yapan kişi-ler nin yorumu ne olacak ????
İyi ki Ankara'dan 40 yaşındaki yarış hastası dayımı çağırdığımda aracının plakası çıkmadığı için gelememiş, yoksa bu rezaleti görünce ben nasıl bakardım dayımın suratına?
İyi ki krosumla gidip o sıkışık yolu çekmemişim, tarlalardan süzüle süzüle geçtim.
İyi ki ''Gerçek Konyalı'' ile sanayinin apaçileri ve/veya yenimahallenin, doğanların, sedirlerin çapulcuları arasındaki farkı biliyorum...
Söz meclisten dışarı...