Eyvallah kanka bilgilendirme için sağol ama ona kadar oohoooo bugün cam filminden de araba bağlanıyo. Mesleğimden dolayı memurlarla aram iyidir ;)
Printable View
şimdi kanka eyvallah polisler le aran ii olabilir belki emnıyet amırı akraba hısmın vardır ee sen şehır dışına veya herhangi biyere hiçmi gitmiceksın bu plakalar çok dikkat çekiyor özelliği arabanı görümünü deiştiriyor herhangi tanımadıgın bı olis geldimi sıkıntı çıkarır ben sizlerin iiliği için diorum yoksa banane bundan 4 sene önce bende muhursuz basıyodum herkes sıkıntı yaşamaya başlayınca formul ürettik amme hızmetı veriyoruz bızım sıtemızın farkı olsun çift mhrlu bastırıyorum bu işten benım karım 30 tl bende bedava yapmıyorum ama başkalarınada 170 200 den aşşada basmıyorum öle yani umarım anlamışsındır yoksa sıkıntı deil isteyen istediği yerde bastırtabilir:icon_tup:
Ben sadece kendı ozel durumumu belirttim ki bunun ülkemizin her yerınde gecerlılıgı vardır ;) kank ben onları savunmuyorum parasınıda soz konusu etmıyorum ki senın bahsettııgın rakam gercekten ıyı ;) şöyle ki buyüzden arabayı bağlatsan o paraya zaten anca arabayı çözdürürsün ;) ben sadece yaptırmış bulundum ama sizinle tanıştığıma da gerçekten çok memnun oldum , görüşmek üzere .