bence pist güzel ama organizasyon 10 üstünden 1 yarış baslamadan çıktık gelmeyen arkadaslar üzülmesin yandık ve ayaklarım şişti rezalet arbaya bindik çıkalım diye 1 saat 15 dakkada anca caddeye cıktık![]()
bence pist güzel ama organizasyon 10 üstünden 1 yarış baslamadan çıktık gelmeyen arkadaslar üzülmesin yandık ve ayaklarım şişti rezalet arbaya bindik çıkalım diye 1 saat 15 dakkada anca caddeye cıktık![]()
ruf50 m3
her seneki olagan şeyler sıcaktan yananlar agaclara vs tırmananlar full cakılı padok alanı arsız seyirciler.. tipik bir konya drag![]()
ne diyelim geçmiş olsunvarlık içinde yokluk çekiyoruz , hazır körfezden de olduk...
yeni geldim konyadan toz duman icinde kaldik start yeri panayir alani gibiydi tellerden atlayip giren bilincsiz insanlarla doluydu 1dk bile cekilmediler okadar uyariya ragmen mikrofon elinde olan arkadas resmen sinirden aglicakti burayi bosaltin demekten
Ya ne yorum yapalım Ilker ,gelenler zaten bılıyor kepazelığı bılmeyenler ıçın ıyı başlık olmuş ama..
bır not : Konya seyyar esnafına helal olsun ! Bızım apaçıler gıbı 120 kuruştan aldığı suyu 1-2 tl ye satmıyor...
o nasıl bır yarıs organızasyonuydu ole hıc bır sey anlamadık adamlar zannetmıslerkı sadece yarısmak ıcın gelicekler seyirciyi unutmuslar
valla beni gören tatildenmi geliyon dedi kıpkırmızı olmuşum
tribün olayı cözülmüyor sponsor yok vali emniyet karışmıyor kendi butceyle yapılcak iş degil kısaca tr de bu spora önem verilmiyor bukadar basit ........
Ek b16 swap
Ek 1.8 strokır
Ek 1.9 strokır
Ek b20 n/a
Ep3 type-R STOCH...
seyırcı olarak gelıcektım ıyıkıde gelmemısım yawyarıs flan olmadımı ya olduysa vıdeolar warmı ?
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Bizde çok şükür gittik geldik. Gittiğimize gideceğimize pişman olduk.
Sabahın erken saatlerinde şehre girdiğimizde , ne yarışla ilgili bir tabela ne bir yön allaha emanet bir şekilde kahvaltıdan sonra pisti bulduk.Girdiğimiz andan itibaren olumsuzluklar başladı.
Padok alanından bulunanlar tüm araçlar dışarı çıkarıldı ama pistte 200sx 1 saat kadar antreman yaptı , diğer araçların bu taleplerine olumsuz cevap verildi nedense.
Saat 9'da başlanan kayıtla beraber Padok alanı şenlik yerine döndü , araçlarla beraber giren kişi sayısını kontrol etmeyen baştan bunun önlemini alamayan Konya Yönetimi yarış boyunca İPTAL oldu İPTAL oldu diye diye bütün yarışı böylece geçirdi. (yarışı iptal etmek yürek ister.)
Saatlerce insanlar bir aracın piste çıkmasını bekledi , saat 12 gibi ilk kategori belirleme turu başladı. Gelen insanları saatlerce bekleterek ( basiretsizlikleri yüzünden ) domates gibi olmaları sağlandı.
Pistte bir araç arıza verdi 30 dakika aracın çıkarılmasını bekledik , yarıştan önce bir tane çekici sağlamak bu kadar mı zordu ?
Saat 13:30 gibi hala sıralama turları yapılıyordu , arabada kendimize gelip dinlendikten sonra 15:30 gibi yarışın bitmesini beklemeden yola koyulduk.
Memleketimizin aracını pistte görmedik , bu rezillikleri bizlere yaşatan Konya Yönetimine teşekkür eder , bir daha o pist düzenleme görmeden görüşmemek dileğiyle.
geçen sene gittigime pişman olmustum ii ki bu sene gitmemişiz..ne aracını koyacak yer war nede insanların adam gibi izliyebilecegi bir yer..birazcık saygı duyulmalı insanlara tozun topragın içinde güneşin altında kavrulup duruyosun ve yarışıda izliyemiyosun zaten..bence en güzeli izmir pisti oturacak yerin war üstüde kapalı yarışıda bastan sona izliyebiliyosun..organizasyoncularında hiçbirşey yazmamaları tuaf![]()
Tek iyi yön buydu.
Kolda bileklik olmasına rağmen güvenliğin arıza çıkarması bu nedenle beni günaha sokmaları ayrıca cabası.Padok alanına bilekliği olmayan insanları almaları içeride izdiham oluşması,piste tel örgülerden atlayarak girmeye çalışanlar ayrıca rezalet fakat adamlar da haklı bu kaçıncı organizasyon hala tribün yok insanlara.Yine tozun kralıda ordaydı...
17-18 sn yapan arabaların orada ne işi vardı oda ayrıca tartışılır.5 sene kuş seriside görmesem yeridir...
ahhaah zaten fotoselin durumuna hiç girmeyeyim pistin tek özelliği olmasına rağmen onlarca sefer bozulması ve o vıttırıvızzzık sesini duymak zorunda kalmak!
Bu organizasyonu düzenleyen kişiler hiç mi tecrübe sahibi olamıyor önceki düzenledikleri organizasyonlardan!
Açık ve net bir öncekiler gibiydi...
R-Turbo
Anlaşılan klasik konya dragları geçen senede rezaletti herkesten duyduğum kadarıyla yine aynı rezalet iyiki gitmemişim
bnm merak ettiğim konu konya pistinin yönetimi nasıl cevap verecek nasıl kendilerini savuncaklar o kdr yazmışlardı bide
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
valla aldığım duyumlara göre akhisarda tribün var ama hem ufak hem piste uzamış biraz
hayırlısı bakalım
bu yazdıklarımı hıc solemek anlatmak ıstemezdım sıze ,cumartesı gecesı yola cıkıp
ızmıtten konyaya gıttım sabah konyaya vardım rckıd mustafa arkasm saolsun pıstın
yerını bulmamda yardımcı oldu burdan tesekkur edııyorum.
600 km yol gıttım ve ızleyemeden gerı dondum dıyebılırım .sız olsanız ne dusunurdunuz
ne yapardınız seyırcılerın ızleyecegı bır yer yok nerden baksan 5000 kısı ızleyıcı var
kız arkadasım ve arkdsmla gıttım okadar ınsanın ıc ıce oldugu yerde argo konusuldugu
yerden ızlemem mumkun degıl artık calılıkların ıcınden toz topragın ordan ızlemeye
calısılıyor,arabaların durdugu bolume gıttık ordan ızlemeye calısalım dedık mustafa
arkdsmz ıcerı aldı arabasının oldugu bolume ordada bı dunya konya ınsanın kalablıgı
hıcbır sekılde laf anlamıyorlar ızdıham var ve benım ızlıyebılcegım hıcbıryer kalmadı
baska bır konu vıdeo kameramla gıttım bı ara gırdım pıstın ıcıne cekım yapıorm tellerden
ınsanlar atlıyor dıye kamera cekenlerı dısarı cıkardılar guvenlıkcıler kendılerını bı ***
zannedıyorlar ıteleme fln yapıyorlar konya ınsanı fln sandılar herhalde benı uzun lafın
kısası 1200 km yol yaptım onun yorgunluguna maddı zarara degmıcek bısey oldu pısman oldum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)