mavi ve kalın yazmazsan sevinirim
Printable View
ilk defa binecekseniz hyosung iyi bi tercih olur.Hem üzerinde iyi duracaksınız hemde Racing havası,Digerlerinde Motor altınızda kayboluyor gibi oluyor.
Racing alacağınız için Tabiki Hyosung.
6oolükle azıcık öğrendiginizde asılıp duracaksınız Şeytan dürtecek Allah korusun istenmeyen sonuçlar olur.
Hyosung son karar olsun yada 25o'lik maximum baska bi motora bakın.
honda 1000rr
zx10r
:):)
sen kendıne guvendıkten sonra hıc bı sorun olmaz bence.. gaza gelmıceksın öyle her düzlükte,tarfikte. vitesleri biliyosan bırazda sağ sola yatırabılıyosan al bi 600 lük geç :) alışayım dıye alırsın 125 lik 250 lik felan en fazla 1 ay içinde istersın gene racıng makına. bence Naked falanda alma 150 den sonra rüzgar yemekten rahat edemezsin..
peki şöyle bı rıcam daha olacak arkadaslar,
motoru almaya gıdecegım zaman bana yardımcı olabılecek benımle gelcek kımse warmı,
kazasından belasından degısenınden motor durumunda daha dogrusu motordan harbı anlayan biri?
Suat abinin yanına geçecem kısa bi işim var dönüşte uğrarım olmazsa
motor almamanı tavsiye ederim :D
çok sakat işya motor olayı
Bu işin 250 cc si 600 cc si yok bana göre..
Bizim ülkemizde arabalar motosikletleri motorlu taşıt olarak kabul etmedikleri sürece cc nin bir önemi yok. 250 cc yede binsen gelir sıkıştırır, önüne kırar yine olucağı olur.
600 cc nin farkı daha çabuk hızlandığı için fren mesafeni ayarlayamayıp kaza yapma riskin yüksek.. Birde bizim dandik asfaltımızda virajda altından kaçırman mümkün..
Bir arkadaşımız vardı rahmetli 2 sene boyunca hergün 125 cc üzerinden inmedi 30 bin km üzerini devirdi 600 lük aldığı sene bir araba sıkıştırdı vefaat etti. Motosikletin bana göre cc si yok o yüzden 250 lik alıp çabuk sıkılmak yerine bende 600 lük almayı tercih edenlerdendim ki 1 sene geçmeden sıkılmıştım..
Şuandada alınabilinicek en mantıklı motorda CBR 600 RR dır.
Hafifliği, kullanılabilirliği, elektronik gidon amortisörü vede herzaman canlı olan 2.eli yüzünden Honda mantıklıdır.
Ayrıca en çok devir dönen 600 lük R6 değil en hızlı 600 lükte GSX-R 600 değildir, Kawasaki ZX-6 R dır.
En rahat 600 lükte Suzuki GSX-R 600 dür. Oturma pozisyonu ve selesi ile diğerleri arasında özellikle şehir içi kullanımında daha rahattır. CBR 600 F Supersport değil Sport Touringdir. 600 CC Racingler arasında yer almaz tek seleli supersportta olmaz.
En hızlı 1000 likte Suzuki GSX-R 1000 değil BMW S1000RR dır.
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmamak lazım.
motora yeni başlayacak bir sürücüye neden "naked" motor almaması gerektiğini açıklayan cümle :
"150den sonra rüzgardan rahat edemezsin..."
:):):) bravo :):):)
motor işini herkes demek ki çok çok iyi biliyor :)
örneğin , ön ve arka freni ayrı ayrı kullanılan bir makinede nasıl fren yapılacağını , virajlarda denge sağlamayı , virajda karşılaşılacak engellerden (çukur , taş vs..vs..) nasıl kaçılacağını , yol tutuş hassasiyetini , lastik yanal tutuşunun yaratacağı tehlikeleri , trafikteki diğer araçların motorlara karşı tavırlarına alışmayı geçtik , hemen 150nin üstüne çıktık :D:D:D helal :D:D ne diyeyim :D:D
ceco , hayırlısı olsun , hepimiz fikir veriyoruz maaşallah ,
sen de umarım akla mantığa uygun hareket edersin ,
nihayetinde kazasız belasız zevkli sürüşler dilerim :)
bu konuda miniks hilmi abi yardımcı olabilir sanırım.
benm içimden gsx-r 600 geçiyor tasarım olarak ama 600rrda onun kadar güzel sayılır ;D
motora alısmamıs bırı ıcın racıng motor kullanmak gercekten zor olabılır.daha once motor deneyımı olmamıs birinin 600 yada 1000cc motor kullanması gercekten tehlıkelı konumdadır.motorun elcıgıne alısmak bile kolay degıl bır anda motoru kafanıza gecırmenız an meselesı..