Günaydınlar Girmeyeli süreler amma ilerlemiş maşallah :)
Printable View
Günaydınlar Girmeyeli süreler amma ilerlemiş maşallah :)
günaydın herkese namımızı kotumaya devam ediyoruz nos suz 9.800 koştum rekorum şu anda nos luda tahminim 9.500 9.400 koşar şu anda en zevl aldığım deneme özgür ile olandı çok güzel spec kurmuş bugün bizde şehir açıp k20 ye terfi etmeyi düşünüoruz
arkadaşlar bu şehir açma ne oluyo yeniımde :D
Yeni account alabilirim :)
k20 dandik motor çabuk bozuluyo ahaha :D
ben şehir açtım 35 psi la şu an 475 hp yim :D internalleri değiştirmedim sadece turbo ve egzoz sitemi ile. 38 psi lık turbom var 35 psi basıyor max. bikaç parça daha almam lazım :D
şanzımanla oynamam geekecek. güç değişince oranlarda değişiyor.
bunlarda karşılaştırmalı sonuçlar. size tavsşyem istediğiniz gücü elde etmeden şanzımanka oynamayın. değişiyor çünkü oranlar :)
nos ile 9.943 yaptım. finish e limitörde giriyorum :) lastik vs orjinal :D
http://img17.imageshack.us/img17/4549/35psi.png
neyse buldum şehir almayı :) ev satın almak sanırım :D suankı zamanım 15.050 gibi bişey geliyorum bende :D
bende bi türlü para kazanamadım giti nasıl kazanılyo arkadaslar bi bilgisi olan var mı yaw :mad::mad:
nasıl oynanıyor biri anlatsaya heves ettim :D
ilk sayfada nasıl oyandığı yazıyo detaylı şekilde...
turnuva yapıp para kazanıyosun
turnuva bölümüne giriyosun amötör seçiyosun şifreyi girip 400 mt süreni giriyosun ve yazdığın süreye yakın bi süre yaparsan kazanıyosun 50 dolar cepte
toreno ve nweburge şehirlerindeki parçalar ile gerçekten dandik oluyor ama newburge tan sonraki şehirleri açtığın zaman k20 farklı bir boyut kazanıyor ama sana inat b18c5 ile devam edicem şu anda 480 bg 351 nm torka sahip aracım senin gibi sehir açmadan senin nosla yürüdüğün zamanı nos suz gerçekleştiriyorum :D:D
akadaşlar geçmiş sayfalarda anlatım var. isterseniz jdmpowaa ya msj atın ilk sayfadaki postunu güncellesin. nasıl kalkılacak nasıl para kazanılacak onları anlatsın ki soranlara ilk sayfada diyelim :)
tmm kalkıyorum. Stock arabayla iyi değerde yapıyorum ama para kazanamıyorum :S
emreciğim bu arada diğer şehir kaç para newburge dan sonraki 15.000 dolar da diğeri ne kadar?
haha tabi senin şanzımanın lastiğin vs. var. araban hafif :)
ben şu an sadece motor içi ile uğraşıyorum. çok güzel testler yapıyorum. egzoz boyutlarını filtreleri vs. deniyorum o yüzden benden bikaç gün daha iyi sonuçlar beklemeyin. çünkü turnuva yapıp parça alıp testlere harcıyorum :)
bu arada 2,160 puanım var. şehir açmak için aldım :) birde alamadığım parçaları alabilmek için :)
yeni hedefim mavi şehirdeki parçalarla full built yapmak. para kazanarak. sonrasında yeşil şehir e geçmek :)
şu an k24 alıp full built yapabilirim :) fakat k20 de ne göreceğimi merak ediyorum :) bu oyunu uzun süre oynayacağım anlaşılan :)
sanırım para biriktirip şehir açmak biraz aptallık sadece şehirler için bile paypal almak gerekiyor membership aldın mı peki?
parayla puanı nasıl satın alıyosunuz bide bana sölerseniz sevinirim :)