Yakarım o oyunu :D Yok abi öyle bi durum :) Sadece membership özelliklerini yitiriyor 1 ay sora ;)
İndirimler ve üye olup alabileceğin şeyler gene kapanıyor başka bir muhabbeti yok ;)
Printable View
Evet arkadaşlar şuanda olayı bitirdim :) 7 Sn yapıyorum :) Rx-7 ile 170 Mil civarları hız :)
Geçmiş olsun :D :D
1041.60 Hp'cik :) :)
Nos mos hiçbişey yok tertemiz :D Daha alışamadım zamanı daha aşağıya çekebilirm :)
http://img257.imageshack.us/img257/8727/rx7.png
Şekli çok berbat abi :D :D :D
Bu arada bitanede Eg'm var ve onu yüklicek parada kaldı :D Çok güzel oldu :D :D :icon_tup:
B18C5 alıp onu yüklicem :) Yada en güzeli B18C1 e mi yüklesem güzelce 6000'ide ordan kurtarırım.Abi sen k20'den memnunmunsn şu ankli değerlerin ne?
wayyyy mazda :D
Şimdi onu yazıcaktım abi :D :D
RX-7'i aldım :) Yanındada EG var şuan onada B18C5 koydum şimdi sıra yavaş yavaş onu yapmakta :D :D 3.500 dolar gibide param var bi turbo yaparım şimdi tertemiz biner yavaş yavaş onu yapıcam şehir falan açmadan 2 şehir bana yeter :D :D :D
cihan eğer şehirleri açtıysan k20 a yok açmadım dersen ben hala b18c5 taraftarıyım bu arada rx7 hayırlı olsun brecket deneriz artık nabalım
cihan bende de bi eg alma niyeti vardı :)
şimdi senin ege dediğin
araba listesinde civic si demi baktım ex falan yok zaten :D
en hafif o 2270 lb. :D
buraya kadar tamam.
ben bu arabayı aldığım zaman 2 adet arabam ve 3 adet motorum olmuş olacak.
ben k20 yi eg-si a nasıl koyucam ?
k20 yi önce boşa çıkartmam mı gerek ?
sonrasında araba olarak eg yi seçip engine swap mı yapacağım ?
ruhsata da işletmek gerekıyo mu burdada :D ben daha oralara gelemedım varsa böyle bişey uğraşmım boşuna:D
evet gerekiyor malesef swap yapmak için makien mühendisleri odasına gidip proje felan çizdireceksin biraz da rüşvet vermen gerekiyor 50.000 dolara yakında masrafı var swap işinin
oyun bu oyun olurmu öyle şey hiç ilahi:D:D
Brecket deneyemem araba çılgın gibi gidiyo :D İlk 4 vitese yetişemiyorsun direk kesici :D Şanzıman ayarlarını yapmak lazım ama çok zor olur çünkü ilk 3 vites salisede bitiyor :D :D
B18C5'e yüklenicem şehir açmadım kanka :) İlk iki şehirle araba nereye kadar giderse devam olmadı en fazla 1 şehir daha açarım ;)
ahuahuah iyimiş ortak :D:D