Of küfredicem şu membership olayına,bi yerdede beleş oyun oynayamıyacakmıyız,çoğu parça için membership istiyor.
Printable View
Of küfredicem şu membership olayına,bi yerdede beleş oyun oynayamıyacakmıyız,çoğu parça için membership istiyor.
turnuvada en son rakipte geçilince.. turnuva dışı diyo yeni zaman dalgasına gönderiyo.. sonra baştan bidaha.. kaldığımız yerden devam edemiyoz mu son rakıpten..??
hayır edemiyorsun elenmiş oluyorsun...baştan devam..
güncellll.......yokmu oynayan...
ben varımda normal kasıom yavas yavas.
oyuna girmiyor ya upgrade falan diyip tüh
nos u kullanma tusu hangisi acaba
sağ yön tuşu
nasıl hızlı para kazanırız :D:D:D
turnuvalara katılıosun para baska turlu eger 5 sn lık bı araban yoksa cok zor..
24 event amatör turnıvalarından para kazanmak kolay dial up ilede rivals ta skyline dan 250 dolar ve acuradan 100 dolar kazandım hahahahha dial up ım 14.90
Satılık kelepir integra gsr :D arkadaşlar aracımı satıyorum 20.000$'a B18C5 N\A(atmosferik) vardır üzerinde,satma sebebim membership olan teglerden bi tane alıcam :) şu anda satılık list'inde yok araç turnuva kastığımdan ama talip varsa pm atsın :)
http://www.ressim.net/e/upload/dd2c68af.jpg
oyunu çözemedim bende oynamaya başladım ama 0$'ım var yarışlara bile katılamıyorum
tegimi çaldırdım arkadaşlar,campos3 adında puşt'un biri takas teklif etti bende kabul ettim fakat şerefsiz benim arabamı almış şimdide 23,000$a satıyor yokmu şikayet edebileceğim bir yer oyunun admini fln ?
vayy üçkagıtcı şerefsiz takas etmicegiz bundan sonra ozman :D
ilk defa 1000 dolarına kapıştıklarına şahit oldum şuan daha fazlasını gören varmı :D