http://img405.imageshack.us/img405/297/43153805.jpg
Printable View
Reklam yapma ya reklam yapma :D
ay basinda bi 19.99 daha cakarim
7 sn lere inerim :D
teg le cok ugrastim ozgur. sogudum . yarin 3 kisi daha paypal e giriyor isim vermim :D
takim kurup tkaim yarislarina girebilirz
ahahah bırak ya lapacı seni:Dbak bende uraştım bütün gün ama keyfi orda bence.
takım kurmak güzel olur
abi uğraşması keyifli de . sonsuza kadar teg e bineceksin mesela :D
bende 3 litre 6 silndir twin turbo supra var hahaha :D
ahah yok ya sonsuza kadar teg'e binmem , gittiği yere kadar gider sonra başka bişey bakarım
yada komple oyunu bırakırım sıkılırım bikaç güne:D
İyi g3eceler beyler işten atılırsan sorarım konuyu açana :D :D
Ahsuhauhsauhsa özgür burdaysan az sonra bi deneyelim senle az biraz hızlandımda :D
tamam açtım oyunu geliyorum
bekliyorum,yatıcam bak:D
techturkey
12345
live for speed kadar ziksen zevk vermiyor be kasıntı oyun
ona kasana kadar jkendi arabanı turbolarsın saçma
konuşulmamış ama beni oyundan soğutan ve belki size yardımcı olacak bir taktikten bashedeyim (bilmeyenler için :)
para ve ün kazanmanın yolu en hızlı aracı yapmaktan değil en istikrarlı aracı yapmaktan geçiyor. bir çok kez bracket zamanın 0.003 üstünde devamlı yapan adamlar gördüm. bunun için de değişik arabalarda bir sürü setup mevcut forumunda. Bu şekilde bir araçla para ve ünü yaptıktan sonra hız arabası yapmaya başlarsınız.
Misal adam 5 saniye koşmuş, isminin yanında yazıyor, bracket ta 18 düz zaman koyuyor, durmadan 18.003 koşuyor. O şekilde turnuvalardan para kazanmak da kolaylaşır.
Bunu fark edince soğudum oyundan. Yani 15 lik aracım var haydi head head yapalım yok. ya 5-7 saniyeler kapışıyor, ya da bracket üstüne kurulu araçlar.
Bu sanzımanda misal 4.430'u 4.000 ' a çekersek kısalır dimi ?
oha 105 sayfa olmuş :D
akşama sıfırdan baslıyım tege 13un altına ınemedım :(
hade bakam mesai başladı :D