Bakalım o 2iki parçayı değiştiririm güç biraz düşer ama sorunsuz olur en azından
Printable View
özgür ne o lan paso bişiler takıyon nerden geliyo bu değirmenin suyu :D ben 200hp de kaldım anasını satim ya :D
blok pert ama 10.800 yürüyorum şu anda
valla ben işte geçmiş sayfalarda yazım pistonu ve contayı değiştirmediğim için o arızaları aldım 5 yarışta bir 1500 usd.
fakat şu an sorunsuz 4 turnuva bitirdim akşam ve bıraktım. en son özgürle sıktık akşam 4 yarış tabi bunlara nosta dahil :D
devir olayına gelince sesi iyi dinlerseniz oda belli oluyor. onuda yazdım geçen sayfalarda.
misal bende şu an 8700 dönüyorum
8400-8500 gibi şıkırdama sesi geliyor
8200 sorunsuz. bu şekilde kullanıyorum :)
yüksek devir için high rpm valf ve yay var onları kullanın ama ömrü ne olur dayanıklılığı yani boosta karşı bilmiyorum denemedim :D
hauhauhauahu olum manyadınız mı bide avans sesimi dinliyosunuz :D
vay arkadaşş yaaa :D
ben k20 de oem block ilede denedim. il setup yaptığım zaman.
0.4 litre hacim arttırdığımda arıza görmüştüm blokta, sonra deneme amaçlı oem bloğu kullandım onda sorun çıkmadı. k20 de oem blokta sağlam ama nos basmadım hiç.
daha sonra eksklerimi farkedince building + 0,4 litre bloğumuda taktım :D
şu despeye sapliyim bırakcam oyunu:D
ben setup umdan çok çok memnunum orj blok zaten dayanmaz o turboya felan b18c5 te bizim ortak çoks ert kullanıyor o yüzden sıkıntı yaratıı
bugün adamn tekine 100$ kalkalım dedim bi kalktık ben 14.38 herif 7.1 saniye yaptı :hehe: 100dolar çöpe :D