oyun kontrolleri hakkinda yardim lüften?
Printable View
oyun kontrolleri hakkinda yardim lüften?
coilover aldım sonunda fena oldu görünüşü
ya arkadaslar bi ince yardimci oluverin ya.
simdi arabanın motoru bittimi yagı bittimi yada bi problem oldumu nerden alyıoruz ?
bide para yapmak icin turnuvalara gircez de. giris sifresinden sonra biseler istiyo saniyelerle alakali orayı kavramadım ne yapsam brakeout dio :S
nasil gelisiriz sole bi annatabilcek varmı ?
despe deniyelim bakalım varmı gelişme?
aracının motorundaki sıkıntıları bakımlarını haritadan shop a girip repair shop tan görüyosun zaten sana toplam masrafı gösteriyo...
turnuvara şifreyi girdikten sonra çıkan bölüme 400 mt süreni yazıyosun dielimki 13.500 yazdın o süreye en yakın zamanı yaparsan kazanıyosun tabi süren 13.500 altına düşmemesi lazım yazdığın sürenin üstünde olursa kazanırsın örnek 13.500 yazdın kalkıştada 13.560 yaptın o zaman kazanırsın
inş anlatabilmişimdir:)
k20 ye turboda en uygun sıkıştırma hangisi 9 gibi geliyo bana ama net bi cevabı olan varmı ?
yazdığın zamandan daha hızlı gitmişsindir ondan yazar
suan kasmaya başladım turnuvadayım :D
artık atmo taklıyorum :D
Oyun için fazla hesabı olan varmı:confused:
yanlız arkdaşlar stock araçla turnuva kazanamamaktan bahsediyrdunuz turbomu söktük atmo taklıyorum çok rahat ayıklıyorum bnkr olcam :D
turnuvada saniyeni iyi belirle benim saniyem ; 15.319 :D
küsratına kadar aynı çıkartıyorum :)
5 dk da 1500 usd topladım :)
nos yok ama tuşa basınca gaza geldim eski halini ozledm boyle turnuva kasıyorum artık para *** :D:D
ortak fena oldu ama araba öyle böyle değil artık takıcak bişi kalmadı şehire kasıyoruz artık
despeeee nerdesin :D:D
kendinize belirli bir saniye ve devir seçin ben herşeyimi ayarladım.artık turnuvada kasmıyorum kolamı içip gaza basıp paramı kazanıyorum :D:D