Geçmiş olsun..
Printable View
Geçmiş olsun..
Arabaya nokta birşey yapmaya korkuyorum walla
Şerefsizler bizim arabayı da 8 gibi sabah çalmışlardı :) O yüzden zaman , mekan fark etmiyor onlara . En çok koyanda , çalışdıgında ben adapazarındaydım , 200 lira verp kaportadaki bütün çizik , göçüpleri yaptırmıştık , o hainin göremeden gitti . :ofk::ofk:
Pederin arabasına astık satılık ilanını.Aynı zamanda da internete ilan koyduk.Neyse müşterisi çıktı.Geldi gördü anlaşıldı.Ertsi gün için sözleşildi.
Sabah bi kalktık neredeyse 1 cm içeri sokarak arabanın bi tarafına komple çizmişler.
Peder görünce sözleştiği kişiye mahçup olucam diye oturup hüngür hüngür ağladı.Ertesi gün de mecburen 1000 lira düşüğüne verdik sırf adam çanakkaleden geldi diye.
arabayı aldım fiestayı daha zır stock evin önünde 2 gün durabildi :D 2 gnün gecesindede çizmişler sol tarafını allahtan çok sert değildide pastayla çıktı :) geçerken takmış böyle tam oturmamış allhtan :)
alayı o.çocuğu işte
Saro geçmiş olsun kanka üzüldüm.Haram olsun .bnelere
Geçmiş olsun.
Ne kadar trajikomik bir durum..
http://www.facebook.com/video/video....8787664&ref=mf
Kardeşim çok geçmiş olsun görünce üzüldüm ama Allah tan aracı götürmemişler ya da çizmemişler.Benimde mahallem doğdumuz yerlerde böyle şeylerin olması üzücü geçmiş olsun.Benim aracıda çizmişler yandan boyaya kadar hemde ne yapacam bilemiyorum.
arkadaş arabanın etrafını elektrikli telle çevirecem artık bu nedir ya.
sis fari, angel eye, jant vs,,,calan duydumda bunu ilk kez duyuyorum :)
Gecmis olsun....
Geçmiş olsun.. tel'da anlatmıstın gercıde tekrar okudum cok uzuldum :( valla ne diyim bilmiyorum ki, piyasa oç. doldu iyice..
Dikkat et Valla bu gun bunları çalan 2 gün sonra takacagın FN2 jantlarını da çalar..Mutlaka kilitli bijon al..
geçmiş olsun arkadaşım. allahlarından bulsun ..neler. cumartesi günü bizim fiorino'nun stepnesini çalmışlar güpegündüz evin sokağında. adamlar o kadar rahatki sanki manavdan meyva alıyor.
geçmiş olsun şekerim
bir daha birşey olursa telefon aç hemen bir alo kadar yakınındayım :D
bız yapmadık :D:D:D:D:D:D
saro gecen teype cıktık ya senın arabayla ordan tanımıslşar sneın arabayı :D
gecmıs olsun yavrumm