ben klipleri youtube dan indirip, formatını degiştirip öyle dinliyorum / izliyorum arabada...
kullandıgım program youtube downloader...
Printable View
ben klipleri youtube dan indirip, formatını degiştirip öyle dinliyorum / izliyorum arabada...
kullandıgım program youtube downloader...
..........................edit
valla saol kardesım dedııın gıbı bazı parcalarda ındırılenlerde gozukuyor deneye deneye yapıcaz artık :)
real one player da kullanabilirsiniz video indirmek için nette izlediğiniz tüm videolari indirebilirsiniz real one player ile
youtube dan mp4 formatında indiriyorum, arabadaki teyp sadece *.vob dvd formatını destekliyor, ona ceviriyorum. herhangi bi goruntu ve ses kaybı yasamadım. bazı kliplerin kotu ses kaydından öturu kısıklık veya boguk ses gelmesi oluyor, ama aynı klibin 3 4 tane daha kaydı oldugu icin, en iyisi hangisi ise onu indiriyorum...
ok bende bu yolu izliyim :) teşekkürler.
kubi arkadaşlara şöyle böyle yap diyeceğine bi klipli cd yapda bizde izleyelim :D
arkadaşlar benim söyledigim programda hangi formatta indirmek istiyosanız o formatta indire biliyosunuz ikinci defa format degiştirmeye gerek kalmıyoo ve aşırı basit ve kullanışlı sadece biraz incelemeniz yeterli olucaktırr
serkan sana lazimsa hemen bi cd yapim kardeşim :)
stagevu.com dan da indirebilirsiniz.Hem film hem klip
atube catcher die bır program ındırdım super ındırmek ıstedıım vıdeon lınkını yapıstırıyorum anında net sekılde ındırıyor tavsıye ederim herkese
youtub dan beğendiğini www.keepvid.com a yapıştır, sonra indirmek istedğin formatı seç ve download de
bunu da yeni gördüm facebooktan video indirmeye yarıyor;
http://yehha.org/