vettel weberin tekerine tüp değil kendi tekerini soktu :D
Printable View
vettel weberin tekerine tüp değil kendi tekerini soktu :D
vettel vursun kendini gerizekalııııııııııı amatör
Hakkaten olacak iş değil ya yoldan gecen adamlara görev verirsen heryerde böle rezil oluruz.Savunulacak yönü yok
son zamanlarda izlediğim en renkli f1 yarışıydı :D Amatör ruhlu redbull diyorum başka bişey demiyorum :)
yapılan yorumlara bakın ya,yazık günah be kardeşim..
o değilde 3 2 1 diye verilen ödülü 1 2 3 diye verdik :D
aynen oyle en ufak şeyde ulkemızı turklugumuzu alta alalım yok arkadaş oyle biz türk oglu türk'üz bu gume kadar kımseye boyun egmemışız bıze kendımızı karalamak yakışmaz... ayrıca yav başka ulkelerde sadece yarış ıcın degıl farklı organızasyonlarda da yapılan ayıbı kapatıyorlar lanse etmıyorlar bız ıse maşallah kendımızı bırak savunmayı reklam bıle edıyoruz aaa bak büz türkler rezil ettık kendımızı arkadaşlar Allah aşkına boyle konular acmayın ıcınızde kalsın mumkunse paylaşmayın geregı yok ha cok paylaşmak ıstıyorsanız verelım bı tel numarası her sıkıntınızda arayın konusun dır dır dır ama boyle herkezın oldugu ortamlada bızı reklam etmeyın türk isek benliğimizi ne olursa olsun savunacagız bunun başka yolu yok
ne mutlu türküm diyene
evet ya haklısın anlamadı gerizekalı. keşke onun yerine sen olsaydın rezil olmazdık tüm dünyaya.
bir konuda herkez milliyetçi oluyor diğer bir konuda kendilerini ezik hissediyor bu ne burada bi kaos var :S insanların beyninde kaos oluşmuş
çok zevkli bence baya çekişmeliyi :)
salak herifler die red bul takımındakileri demiştir heralde :)
[QUOTE=desibel;1438963]çok zevkli bence baya çekişmeliyi :)
QUOTE]
biz en iyisi motor yağı ile yıkadığımız beyinlerimizi bu tür işlerle yormayalım ;) yoksa herkezi birbirine düşman olur iç savaş olur nede olsa medya var küçük şeyleri kocaman hale getirip birbirimize düşman etmeye yetecek kadar güçleri var....
Tamam arkadaşlar..Çok duyarlı insanlar var burda,özür dilerim.
tek sorun herkezin herseyi cok bilmesi. hala weberin isteğinin normal biş olduunu düsünüo insanlar.. bilip bilmeden tanımadıı insanlara hakeret ediyor bilmişcesine..
bu halka her şeyi öğrettim uşaklığı öğretemedim..K.ATATÜRK) beceremiyoruz başkasının başını beklemeyi..:)
Allah'ını seveyım cuk oturmuş konuya atam'ında senın de dılıne saglık.
ayrıca arkadaşlarında soyledıgı gıbı yanı adam yıllardır profesyonel olarak yarış pılotu ve oyle sacma sapan bırşey agaa su elındekı yangın tupunu benım araca takoz yapalım dıyor garıp olmuyor ama bız adamın dedıgını anlamayınca garıp oluyor ya bırazcık dusunelım de konuşalım lutfen
10 yıl önce gözetmenlik sertifikası almıştım. Ozamanlar tırmanma veya ufak çaplı pist organizasyonlarında gerçekten eş dost veya aynı arkadaş çevresi yer alıyordu.
Ama F1 org.u için %100 ingilizce aranıyor ve artık işler eskisi gibi değil. WRC İlk kez yapıldığında Antalyadaydım ordaki gözetmenlerin halinden biliyorum bu 1 saatlik olay için günler öncesinden gidip orda yaşamaya başladıklarını o gözetmenlerin. Bu yüzden hakkını yememek lazım ordakilerin.
ağzı olan konuşuyor yahu:) arkadaşlar yapmş yorumu ama bende konuşmadan edemicem çünkü bende ordaydm:)
ingilizce bilip bilmekle alakası yokki bunun o herif kaskan sesini duyuramaz o kadar mesafeden el hareketleriyle anlaşmaya çalışıyorlar malumunuz anlaşamıyorlar herif tüpü gösterince napıcak adam?:) 200kişilik bi ekip ingilizce bileni var bilmeyeni var pilotlarla iletişim halnde olmaları yüksek ihtimal olan ztn bilenlerden oluşuyor.
Ayrıca aynı yarışda ilk virajda olan kazada aracı en kısa sürede dışarı alıp zemini uygun şekle çok hızlı sürede soktuğmz, bayrakların düzgün şekilde çalıştığından dolayıda teşekkür almş bir ekip bu bilmeden yorum yapmasak iyi olucak..
Rezillik istiyorsanız Urfa GAP ta yapılan motorsiklet yarışını izleyecektiniz.
Uluslararası motorsiklet federasyonu Gap'ta yarış düzenledi ama olaya Türkiye motorsiklet federasyonunu dahil etmediler. Yarış sırasında gözetmen yerinde pistte elinde telsizle koşturan takım elbiseli abiler vardı. TR Federasyon başkaNI Eurosport'ta bi sonraki hafta yapılan Superbike canlı yayınında bu organizasyonu yapan yetkililerimizi yerin dibine soktu çıkarttı. Ama basında yer almadı bu olay
Adam F1 pilotu diye lastiğin altına takoz koy diyecek sizler o pilotu yargılayacağınıza bunu bir şekilde anlamayan görevlileri buradan kınayacaksınız. Kusura bakmasın kimsede bukadar avrupai olmayın adam webber die haklı olacak değil ! Herkes bilir o yangın tüpünden takoz olmayacağını ! Birkaç post önce arkadaşların bazılarının yazdığı gibi adam araba yanarken el kol işaretlerinden sonra tüpü sıkacağına lastiğin altına koysa, burda siz salak gerzek yangın tüpünden takoz olurmu sıkacaktın onu rezil olduk ahh ahh dersiniz... Ama yoook webber istemiş o tüp TAKOZ olcakmış vay efendim neden anlamamışız... Konuyu okudukca şaşırıyorum...
Eklemek istediğim birşey daha ;
Yabancı bir pistte TÜRK F1 pilotu olsa ve o aynı istekde bulunsa burda aynen şöyle derdiniz...
'' Adamlar profesyonel usta yangın tüpünü yangın için kullanırlar takoz olsun diye değil. Bizim TÜRK F1 pilotunun bunu istediğini nerden anlasınlar !! Suç TÜRK pilotta böyle istek dünyanın hiçbir yerinde görülmemiştir bide aracın kanadında mangal yapsaydın ahahah öhöhöh hahaha hehehe falan fistan... ''
Bu cümleler farklı versiyonlar halinde türk pilota söylenirdi. Ama bu pilota söyleyemeyiz çünkü bu WEBBER onu anlamayanlar utansın dimi ? suç BİZDE dimi ?
Yangin tupunden takoz olmaz. Webber isaret etmeden onu oraya bizim gorevliler koysaydi cahil cuhela derdi bir cok kisi.Adam elbetteki hortumu cikaracak yangin tupunu isaret ediyor asil bizim ordaki gorevlilere helal olsun.Yanlis birsey yapmamak icin ugrasmis adamlar hatta yangin tupunu takoz olarak isteyecegini dusunmek bile istememisler.
Webber yangin tupunu isteyecegine kalkip gorevlileri cagirip araci durdurmalarini isteseydi ingilizceyi yarim yamalak bilen biri bile anlardi.