navige de arada çakıyor. 2-3dk sonra düzeliyor, sonra tekrar giremiosunuz. git geller var navige de de..
bilgi işlem e yeni birisini aldılar bunlar galiba :D
adam kastırıp duruyor :D
Printable View
navige de arada çakıyor. 2-3dk sonra düzeliyor, sonra tekrar giremiosunuz. git geller var navige de de..
bilgi işlem e yeni birisini aldılar bunlar galiba :D
adam kastırıp duruyor :D
google da gitti sanırım :confused:
edit:
açıldı şuan 156.154.70.22 , 156.154.71.22 bunlarla giriyor
Open DNS google'ı açamıyor malesef...
Bu işi yapanların taa anasını avradını.... daha ne diyeyim be... Kansız o.ç.!!
Elalem nelerle uğraşıyor, biz nelerle uğraşıyoruz..
Neymiş, google vergisini vermiyormuş da ondan engelleniyormuş..
Ulan yedikleriniz yetmedi mi a.k. i..neleri?? Google'dan vergi alamıyorsun diye tüm Türkiye mağdur edilir mi? İşimi gücümü yapamıyorum şu an bu şerefzilerin yüzünden..
Ben mecbur muyum habire DNS değiştirmeye lan google'a girecem, youtube açacam diye??
Allahınızdan bulun lan şerefsizler!!
(Host dosyası falan hak getire abicim, çalışan bir DNS yazmadığın zaman google açılıyor OK, youtube sitesi de açılıyor..ancak youtube içinde video izleyemiyorsun, her videoya error veriyor.. Video izlemek için mutlaka DNS tanımlaman lazım, tanımladığın DNS'de bir süre sonra çakılıyor bu sefer de google.com.tr açılmıyor..durum bundan ibarettir)
google geldii
picasaweb sizlere ömür
http://pac.byterelay.com her türlü ev,iş her türlü çalışıyor 1 yıldır da çok memnunum.
-Explorer
-Ağ ayarları
-Otomatik vekil sunucu ; Kopyala+yapıştır. ; http://pac.byterelay.com
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Her arkadaşıma da yaptım onlarda çok memnun. Sanki hiç bir site kapatılmamış gibi. Dün normalinden %10 yavaştı ama Youtube.
youtube bende açıyorda çok geç açıyor sizde de öyle mi?
dns kullanıyorum bu arada
navige denen sey bende süper işe yaradı tırıbal degılse hatta hızlandı siz denemedinizmi
DNS yi hiç değiştirmedim ne olduğunu da bilmiyorm 3 gündür girmiyordu youtube a ama şuan giriyor (Y)
ne bitmez şeymiş kardeşim. benim evde smile adsl var picasaweb'e girebiliyorum. yeğende ttnet var ordan giremiyorum.