minikscim alkol yoktu konuyu açarken merak etme :) yenisi hayaldeki seydi gerçekleşti ama gidenin yeri çok başkaymis cidden.garip duygu hala söylüyorum :) yenisiyle iyi gecinicez artık yapcak bisi yok :) iyi dilekleriniz için tesekkurler arkadaslar
Printable View
minikscim alkol yoktu konuyu açarken merak etme :) yenisi hayaldeki seydi gerçekleşti ama gidenin yeri çok başkaymis cidden.garip duygu hala söylüyorum :) yenisiyle iyi gecinicez artık yapcak bisi yok :) iyi dilekleriniz için tesekkurler arkadaslar
STP->TB->Selçuk
Kanka senle gerçekten özdeşleşmişti. Herşeyin hayırlısı olsun. Artık ER ile yeni sevdalara. bende focusu 4.5 sene sürdüm artık kolum bacağım gibiydi gerçekten zor ayrılmıştım. Duygularını tahmin edebilyorum.
hayırlı uğurlu olsun iki tarafada typer yakışır:)
Hayırlısı Olsun.
2 Tarafada Kazasız Belasız Sürüşler.
hayırlısı olsun
seninle bütünleşmiş bir aracdı selçuk.. allah kazasız belaasız agız tadıyla binmeyi nasip etsin her iki tarafada
Hayırlısı olsun.
hayırlısı olsun 2 tarafada..
hayırlısı olsun bro daha iyisini alırsın
Ne beterdir o duygu yaa .. gurbet ellerde bile resimlere bakmak bile yetmiyor .. Az aglamadim yalan yok .. Kaput tozluyken parmaklariyla yazi yazan mahallenin veletlerine kufur etmeyi ozledim ben. Cok iyi anliyorum umarim hayirlisi olur ..
kime gittiyse hayırlı olsun tb de mutludur şimdi senden kurtulduguna :D
Hayırlısı Olsun
çok güzel araçtı geçrekten her 2 tarafada hayırlısı olur inş..
tb turboyken nerdeydinizzz :D:D:D
abi typerla istanbulda isim yapıcagına şanını yürütecegine inanıyorum :D:D
ilk aracım nissan terranoydu.babam 6 yıl kullandıktan sonra bana vermişti.ailede evlat gibiydi.kafam çok bozukken onunla konuştuğumu bile hatırlıyorum :D arabayı yeni sahibine teslim ederken neredeyse vazgeçiyordum :D
hayırlısı olsun :)
Hayırlısı Olsun Abi. ;)
2 taraf için de hayırlısı olsun..