buna sms paketide alabliyormuyuz? 1000de sms verse iyi olur yahu..
Printable View
kamucell 14 saat heryöne 49 tl çalışman gerekmez bi kamu çalışanı arkadaşın olsun yeter gidip birlikte kendi adına alabilirsin..
ben vodafone sınırsız kullanıyorum..sabit hatlar ve vodafone ile yapılan görüşmeler ücretsiz,turkcell ve avea ile 750 dk konuşma hakkım var..55 tl ücreti var..yeni alınan 55 tl lik pakette bu sınır 500 dk.
bizi sürekli turkcell den ariyorlardi sirket tarifesi için.en son turkcell extra dan bi eleman çağirdik.konustuk.7 hattimiz var toplamda.ayda 35 tl her yone 1200 dk.ama kamu hatti degil.gelen turkcell mesajlarinda iştecell yaziyor.nasil yaptilar bilmiyorum ama ben şahsen memnunum
avea her yöne 300 dk, aylık 5 saat yapıyor 30 tl mesajlar extra
avea almada ne alırsan al serefsiz avea:ofk::ofk::ofk::ofk:
alo 120 paketi trkcll 39 lirayı geçmicek dolduramazsın süreyi derler yine bu aralar 60-70 ortalama ödüyorum.13 yıldır aynı numara turkcel faturalı hattayım artık sıkıldım.parayı çok seviyo trkcell..göz gezdiriyorum avea 19 luk tarıfe gozume carptı numara tasımada arastırmalı..
türkcellden şaşma bence.55 tl ayda heryöne 500 dk akşam 9dan sabah 9 a tüm türkcell ve sabit hatlar ile konuşacağın 5.000 dk veriyor.11 tl civarındada aylık 10,000 sms yapıyosun.ohh mis gibi.asansör-tünel-gök gürültüsü-konser farketmez alayında çeker:D
Bu üç At hırsızı Şebekelerden en iyi hizmet veren yine Şebek Türkcell.55TL her yöne 500dk ve sabah 9.00 akşam 9.00 sınırsız..:icon_tup:
vodafone 55lik tarifedeyim bir kere 65 lira ödediğimi bilmiyorm en düşük fatıram 70 geldi bu ayda 87 nasıl iştir çözemiyorm
Vodafone heryöne tarifesi aylık 55 tl vodafone ve ev,sabit hatlara sınırsız diğer operatörler 5000 dak.6 tl karşılığı 5000 sms ayrıca numaranı taşırsan özel bi indirim söz konusu.