Tutacağına pek ihtimal vermiyorum :)
Bunun Türkiyede dolaştığını düşünürsek,şaka amaçlı! taşla sapanla indirmeye çalışan olur .
v-tec açıyomu acaba ? :D
Printable View
Tutacağına pek ihtimal vermiyorum :)
Bunun Türkiyede dolaştığını düşünürsek,şaka amaçlı! taşla sapanla indirmeye çalışan olur .
v-tec açıyomu acaba ? :D
Valla şahsen düşüncem,güzel düşünülmüş ancak ülkemiz için gereksiz bir proje.
Satış olmaz,1-2 kişi alırsa alır .
Uçaktan hiçbir farkı yokki. Tipi çok ofsayt kanımca :P
Ayrıca girdiği ilk çevirmede bağlanır kesinlikle bu araç,daha "senin aracın tamponu orjinal değil,böyle tampon olmaz" diyen memurumuz bunu görünce ne der bilmiyorum...
Ve tabi ilerleyen günlerde "eve çakıldı" haberleri vs.....
Jetgillerdeki sistem çıkmadan kimse uçan bir araç kullanmaz gibime geliyor :)
Bir de şu var,madem uçmak için hava alanına gideceğiz,ve hava alanına ineceğiz,bunun ciddi anlamda uçağa binmekten ne farkı var ki?
199.000$'a spor bir otomobil alıp,kalan 1000$ ile uçak bileti alırım yani :D
düşündüğünüz bu mu?
http://ekonomi.haberturk.com/airport...obil-turkiyede
tr de üretilicekmiş muthiş bi proje olmus..
rollıngler artık havada olur :D
Hadi aldık diyelim fiyatı yüksek bir araç bunun servisi bakımı nasıl olacak bir nevi uçak nede olsa... Pahalı olur benim düşüncem astarı yüzünden pahalıya gelir :)
Bence üretilirse çok çok büyük bir adım olur.İnş. olur zaten fiyatından belli belirli bir kesme hitap edicek değişik bişrşey bence bir kaç alanı çıkar
Rolling derdi olmaz işte,hemen uçup deneriz :D
Şaka bi yana imkansız birşey değil bu çağda ama seri üretim,testler,eğitim,güvenlik vs filan 2050 leri bulur.. yaşarsam 75-80 yaşlarında alırım heralde :)
Ben, her Türk 'ün hava alanını kullanarak havalanacagını sanmıyorum böyle bişeyle.. :)
bize gelmez abi bu pıroce.
bı araba zevkımız var onuda yok edınde tam olsun buna bbs takılıyormu:)
değişik bir proje yogun calısanların ilgisini ceker diye ddüşünüyorum :)
değişik bır proje hayata gecer gerceklesırse tebrıkrek ama tr de dogru duzgun araba uretılmıyorken ucan araba ne kdr saglam olur o da tartısılır
Birde Bu araçla ilgili şöyle bi özeleştri yapayım. 200.000 $ a bunu alacağıma Ferrari F550 alırım. Karadan 300-400 Kovalarım.
haberleri görür gibiyim aşırı alkollü sürücü köprünün tellerinde takılı kaldı itfaiye erleri o yüksekliğe erişemeyinde durumu Allah a havale etti gibi :)