kafaya takılacak onca şey varken sırf renkten dolayı tereddütte kalmak :) alınabilitesi yüksek bir araçsa sırf renk sorun olmaz/olmamalı(ki gayet de yakışan bir renk bence de)...
Printable View
kafaya takılacak onca şey varken sırf renkten dolayı tereddütte kalmak :) alınabilitesi yüksek bir araçsa sırf renk sorun olmaz/olmamalı(ki gayet de yakışan bir renk bence de)...
göreceli bir kavram. Çevremde çok var bal köpüğünü seven ama bana uzak olsun derim mesela bende
hiç görmedim ben örnek bi link vss varmı?değişik herkeste olmayan bişeyse güzel olabilir aslında.
anlaşılan arabayı beğendin rengi kusur etme bence sen onu da beğendirirsin ;)
güzel bir ciladan sonra iyi duruyor.
Ya valla millet ne soracağını şaşırmış arkadaş:icon_wack zevkler ve renkler tartışılmaz kimisine göre iyidir kimisine göre kötüdür bu tercih meselesi seversen binersin sevmessin başka rengine bakarsın. Fiyatı mı uygun alacak verecek karşılığında mı alıosun al bin beğenmessen kaplat istediğin renge bu kadar basit dostum :heyoo:
Aslında Alınabilir. Yanlız Bu renk daha Çok 1.5 Dizellerde olduğundan Uzaktan bakıldığında dizel saxo izlenimi yaratabilr.. Zaten arabanı bir miktar yere basıp spor araba görüntüsünü iyice yedirirsen O sorunda kalkar.
hemde tadına doyulmaz.....ama mavi bi başak kendi rengim die demyom..:):):
ben daha sönük bi renk olarak düşündüm.(eski admire dan önceki accentlerde vardı ilginç bi renk) bu gerçekten de güzel farklı bi renkmiş.Temizse alınabilir bence.
Alınır gayet güzel renk bence :icon_tup:
1-) Gri - Gümüş
2-) Bal köpüğü
Hiç ama hiç sevmem. Yanlız bazı bal köpükleri ruhsatta bal sarısı yazıyo. O durumlarda arabayı civciv sarısı yapıp ruhsatta değiştirmeden kullanma şansı var. :D
vts ve 106 grubuna en cok yakıştırdığım renk ingido mavi ve bordo...mavi yada bordo istiyordum bordosunu aldım :D
bende pek sevmiyorum o rengi ancak artık o yaşta o modelde araçlarda renkten çok temizlik ön plana geçiyor.
Teşekkürler. Fikir veren herkeze.Kaplama ve komple araç boyamaya ne kadar sıcak bakan varmıs bilmiyordum :) Hayırlısı olsun bakalım.Bu arada bu soruyu sorma sebebim adanadaki bahrinin arabasının renginden dolayımı satılmadıgına takıldıgım idi.....
renk onemlı deıl kı usta kazasız belasız sıkı yurusunde bı cam flımı bı yay ıle guzel durmıcak 106 ve vts yok
folyo diye bisey var :)
bitane vts vardı bal kopugu içi filan ole sagı solu delınmemıs deri koltuk yapmıslar oldukca şık olmus içi.. aracta dıstan 10 numara temız duruyodu..
rengı hosuna gıtmeyen kapatabılır.. ama o arac beyaz ıcı les olan gri içi dışı leş olan vts lerden iyiydi :)
bal köpüğü + cam filmi + basık + cila..
arkadaşta 306gti vardı bal rengi cilayı basınca araba kendini gösteriyodu..