Sağlam bir jant tadından binilmez :D
Printable View
Sağlam bir jant tadından binilmez :D
bu resimdeki en dolu modelimi?
kromları boşver zaten ben 3 versiyondan en dolusumu olarak sormuştum aldım cevabı :D
stepway var bide esas onlar güzel 27.000 tl 1.5 dci yerden yüksek :icon_tup:
Yorumlari okudum araci merak ettim ama tipi hosuma gtmedi
ncap testlerini bende arastırdım ama daha bu aracı teste tabi tutmamıslar...
ben en az 4 yıldız alacagını dusunuyorum on kısımda saselerin onunde diğer butun reno modellerinde bulunan Aliminyum celik karısımı roll barlar mevcut darbe emici ozelliğinin cok yuksek oldugunu biliyorum...
arac icerisinde kemerim baglı oldugu surece kendimi guvende hissediyorum ama kemerim takılı olmas ise korkuyorum:D
bende arastırmalarım sonucunda bu aracın şasesinin dacıa logan şasesi oldugunu gördüm. yanlız şöyle bir durum var. ben yeni kangoo pert ettım 100km gıbı bır surat ıle duran kamyona arakdan carptım resımlerı sıtede mevcut. aracın dıregı yamulmadı bıle nerdeyse. o denlı saglam bır arac kangoo. yenı kangoo zaten bıldıgım kadarı ıle suanda crash testlerde bırınci.
dacıa duster a geldıgımde ıse. bu arac dıer dacıa lardan ayrılır dıe dusunuyorum sonucta daha luks ve kangoo dan asagı kalır yanı olucagını sanmıyorum. ben qahqaı ye baktım araca sıgmıorum arkadaslar bana akıl vermenıze gerek yok. passat zaten ısım olmaz.
navara hantal bır arac akrabamda olan bır arac.
duster da komple qahqai yurur aksam var. motoru da renault 1.5 105 lık olan motoru var 6 ılerı. yanı qashqaı den tek farkı kasaları ve saselerı.
bu yuzden dacıa dıe on yargılı olmayalım. bence arac cok guzel kahverengı ve sıyah rengı cok hosuma gıttı. 4x4 en full modelı derı doseme fln ıvır zıvırlısı 43.000tl ye gelıyor. yenı nesıl 1.5 motor dunyanın en onde gelen motorlarından. suanda 160.000km ye gelmıs aracımız var daha tık demedı masallah. ben aracı markası ıcın tercıh etmem guzel ve kullanıslı oldugu ıcın tercıh ederım.
bora ben actyon ve kyron lara baktım arac cok dar ve kullanım pozısyonu bana gore deıl. + benım o araclarda alıcagım tek motor tıpı var o da fıyatı baya yukarılara cekıyor gereksız bır para o arac ıcın.
hersey av deıl ben ava lada samara ve kangoo ıle gıdıyorum 4x4 lerın kaldıgı yerlerden gıdıyorum sorun deıl benım ıcın. ama bu araba bence yakısıklı bır arac. ve en onemlısı ıcın sıgabılıyorum :)
bu arada passat al dıyen zıhnıyet AHMET sahıbınden de az gezersen 2004 yenı kasa 5.20i ler var 45.000 - 50.000tl ye :) full+full
aynen benimde ön yargılarım vardı almadan önce biraz araştırmadan sonra için rahatladı bende gram pişmanlık yok millet dışarıdan araca öyle bir bakıyor ki göz değecek diye korkuyorum :D
ahmet3425 ile çoruma gittik biz aracı almak için arabayı aldık dönüş yolunda ahmet kullanmak istedi ahmetin o kadar çok hoşuna gitti ki zar zor aldım elinden arabayı :D:D:D
pişman olmazsın abi 4*4 lerinin videolarını izledim çok başarılılar.
Bu arada beğenilmeyen aracın fabrika çıkışı Michelin 4 mevsim lastikleri mevcut...
Ben zaten herkesin elinde olmasını istemem yolda az görülen bir araç kullanmak gibisi yok...
http://www.trturkey.net/wp-content/u...cia-duster.jpg
sizin alacağınız bu sanırım....
Hayırlısı olsun...
biz acar otomotivden araç gelmeden aracı para vererek sipariş ettik biz 1.5 dizel en fullunu alıcaktık deri flan filan 40000 vericeklerdi ilk arabalr diye hatta biz siyahı sipariş ettik.
araç geldi ön tamponu unutmuşlar sanki koymayı :)
loganın iç malzemesi daha iyiydi.
kolumu kapıya dayadım cart curt ses gelmeye başladı.
test etmek istedim kullandığımda ise hiç beğenmedim fakat araç yandan ve arkadaş hoş duruyor.
tabii bide bu arabayı 2 sene geçtikten sonra makyajlıcaklar hatta bende resimleri bile var :)
Buda bizim otoparktan
http://i1006.hizliresim.com/2010/6/24/3884.jpg
siyahını hiç görmemiştim bu da iş yapar güzel gözüküyor...
fiberciden ön tampon yaptırman gerek :) unutmuşlar koymayı
mustafa sen tampon yok diyorsun bugün gittiğim her yerde adamlar gerçekten çok güzelmiş diyor ....
ucuza suv tarzı bir araç beklentilerin nedir bilememde benim verdiğim paraya tüm beklentilerimi karşılamakta şuan...
2 kişi daha sordu...
daha önce soran bir kişi filmden sonra araç daha da güzel olmuş dedi ben bu tepkilerden bıktım millete laf yetiştirmekten :P
merak etme ata benim dostum :) zevk meselesi yan yana geliriz ama beni seçerler :) dedim ya zevk meselesi duster pick up tarzi bişey ne bilim ortaya karışık bişey ama sen memnun isen zevk meselesi tabii :) ben hala tekim diyorum hahahaha
neden mi atada dış görsel var ama motor yok bende hepisi var :)