marmaris siteler mevkiin de kayamaris otel var hem uygun hem güzel bir oteldir müşterilerinin % 80 i belirlidir o yüzden bir aile oteli gibi olmuştur yıllardır
Printable View
marmaris siteler mevkiin de kayamaris otel var hem uygun hem güzel bir oteldir müşterilerinin % 80 i belirlidir o yüzden bir aile oteli gibi olmuştur yıllardır
gelmeyi düşündüğünüz tarihi verebilirseniz kemer için yardımcı olurum :) her ay için farklı fiyatlar oluyor çünkü.
Çamyuvada Cheers (Can) ın oteli var ulaşırsan yardımcı olur sana Tarkan abi... Nuamrasını istersen yollarım...
Fethiyede önerebileceğim bi yer yok.Yazlığımız olduğundan söylüyorum:
Çalış plajı tr'deki en uzun paljlarından biri sabah erken saatlerde güzel.Akşam çalış paljının sahilinde otellerin en altı restaurant ve restaurantlar akşam sandalyeleri,masaları sahilin yanındaki yola çıkarıyor.Sahil yolu gibi bir yer.Araba ile o yoldan geçiş yok.O yolda yörük çadırı var akşamları ingilizler-türkler türkü söyleyip,oynayıp eğleniyoruz.Çoğunlık ingiliz fethiyede.Öğlene doğru ölüdeniz güzel olur.giriş araç için 6 lira galiba yanlış hatırlamıyorsam.Ölüdenizdeki yemek yeri çok aşırı kazık aynı şekilde şezlong kiralayan yerlerde şezlonglar çok pahallı.Biz arkadaşlarla kendi sandalyemizi , şemsiyemizi,termosumuzu yanımızda götürüyoruz.Ölüdeniz'de eftalya su sporlarının önünde bir ada var.Gündüz o adaya çıkın ve arka tarafından manzaraya bakın.(çoğu ingiliz ordan denize atlıyor)
Öğleden sonra Kıdrak plajına gidin.Ölüdenizdeki taksilerin ordan 50 metre devam edip solda çok büyük bir otel var.o yolu takip edin süper bir koy'a çıkıyor..Giriş 5 lira sadece denizi güzel yemek yeri felan yok.Gemiciler koyuna araba ile kayaköy üzerinden gidiliyor.Ama gemiciler koyu çook kalabalık ve denizi insanlar sayesinde biraz pis.Ama tekne ile gidilen tarafı tam bir cennet :)
Fethiyede 1 gün daha kalırsanız yapmanız gerekn şey gittiğiniz günün akşamı çalış sahiline çıkıp ordaki turlarla anlaşın.gündüz gemi turu var .12 adalar,kelebekler vadisi kleopatranın çamuru felan.Bence sadece 1 gün kalıyorsanız gemi turuna gidin.fethiyeden çıkıp antalya tarafına giderken 1 saatlik yolda saklıkent var.Gerçektende saklı bir cennet.Yol üstünde börek,alabalık yerleri var.Saklıkentin suyu çok soğuk.Yolun sonuna doğru bir şelale var.Şelale tarafına gitcekseniz terlikle değil ayakkabıyla gidin ve yanınıza su alın,doğa koşularına hazırlıklı olun.Patara plajıada görülmesi gereken yerlerden.Heryer kum denizde taş yok.Patara plajında caretta caretta yumurtaları var.Koruma altına alınmış şekildeler. kaş-kalkana gitmenin 2 yolu var biri sahilden bol virajlı tek gidiş,tek geliş biraz tehlikeli bir yol ama manzarası süpoer ötesi.Yolda kaputaş mağarası ve paljı sizi karşılar.Mağara zaten haberlerde çıkyor dağcılar kayboldu felan.Mağaranın bir yerine kadatr yol var. Sonrasına heçişte sadce dağcılara izin var.diğer yol ise yukarıdan daha düzgün bir yol.
Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım
Ben Marmariste tatile gitmiştim.Gayet güzel bir yer.İçmeleri de tavsiye ederim.Özellikle manzarası çok hoşuma gitti.Fırsatım olursa yine gitmek isterim.
İçmeler den bir görüntü...
http://img37.imageshack.us/img37/3599/sdc10839b.jpg
1 hafta kalıp gezerim diyorsan zaten Martı'da filan kalma hiç boşuna para vermeyin otele sırf uyumak için:D ,güzel düzgün bir daha orta halli otel bulup hergün Marmaris'in başka yerlerine gidebilirsin..Mesela Söğüt Köyünde Deniz Kızı Pansiyon restaurant&plaj mutlaka gidin derim,İncekum'a gidin,Selimiye'ye gidebilirsiniz v.s Çok yer var gezecek çünkü:):)
marmariste evveli sene 2 gün kaldım, 1 günde tekne turuna çıktım, gerçeten muhteşemdi.
Göceğe gidemedim ona yanarım (:
http://www.sogutdenizkizi.com/
Bahsettiğim yer burası,merkeze bir,bir buçuk saat filan(2 yol var gerçi) ama değer yanii..Özellikle Yemekleri,denizi v.s çok güzel, gidip 1 gün kalabilirsiniz..
Abicim sen en temiz Marmarise git. Marmariste gidebileceğin yerler sıralıyorum:
İçmeler(5dk),Turunç(15dk),Amos(20dk),Kumlubük(30dk ),Çiftlik(40dk) (Bunlar en yakın koyların sıralaması karayolu ile ulaşabilirsin)
Datça(1sa.15dk),Selimiye(1sa.15dk),Orhaniye(Kız Kumu), Yalancı Boğaz, Boz Burun, Hisar Önü, Bördübet ( yolu çok bozuktur kasti yapmıyorlar yağmalamasınlar diye), Bayır Köyü( 2000 Yıllık ağaçlar vardır)
Akyaka, Sedir Adası, KaracaSöğüt, Çetibeli(kahvaltı), Saklıbahçe(kahvaltı)
cesmeye gitme bence ne gezilcek yeri var nede kafa dinlencek ortamdan mekandan baska bisi yok git fethiye marmaris felan gecen sene marmaristeydik gayet guzeldi valla tavsiye ederim
Kardeşim iyi dinlenmeler gönlünce olsun herşey döndüğünde benim işe başlayalım artık .Çeşme desen ben sana yer ayarlardım.
abi sen nezih sakin yer arıyosun öncelikle fethiye de ne zamanını ne de paranı öldürme derim kadir abinin dediği gibi dalyan cidden görülecek yer özellikle yenge çok eğlenir :)) ordan fethiye yolunuzun üstü zaten uğramak istersen bi uğra cadianda yı mutlaka gör görkemli bi kent yoksa vakit kaybetmeden ölüdenize geç. Ölüdenizde gündüz mutlaka tekne turuna katılın yemekli yarım günlük geziler var fiyatlarıda gayet uygun hiç görmediğin güzellikte adaları görmeni tavsiye ederim. yine ölüdenize gidiceksen kesinlikle gece hisarönünde takılın ciddi eğlenceli bi gece hayatı var ordan sonra veya öncesinde kafana göre antalya, marmaris takılırsınız :))
kalkan sessiz ve kafa dinlemek için birebir her sene ordayım min1 ay :)
kelebek vadisi diyorum.başka yorum yapmıyorum.ısrarla tavsiye ederim.arastırın bence