Bende bu yöntemi uyguladım dert tasa kalmadı :)
Printable View
yazın cam filmsiz olmaz:),bende en açık tonda var,ön camil hiç sorun yaşamadım.Çevirme gördüğümde tavanıda açıyorum,film olduğu bile anlaşılmıyor.
Eski arabamda orta koyulukta film vardı ön cam dahil.Her çevirmede mutlaka durduruyolardı,ama hiç ceza yemedim:D
70i gecmeden gidersen aldatirsin kamerayi sende :D belli saatlerdemi calsiiyor ceza yaziyor yoksa her daim 24 saat dosuyorlarmi acaba ? ayrica ne kadar mesafeden gomuyorlar kameralar resmen yere bakiyor istanbul yolundakiler. istanbul yolunun tadi tuzu kalmadi valla evi eryama tasidim 12 ile 14 dakika arasinda geliyordum simdi bu sure 30 dakikalara kadar cikiyor neredeyse.
su rs'ini al gelde geri geri drag roll time trial vs. yapalim ne kadar hizliymis bakalim :D
Doktor var aramızda :)
Konu doktorluk birşey değil zaten. Senin devlet hastanesinden "güneşe çıplak gözle bakamaz" gibisinden bir raporun varsa tahminim olarak (ilk msjımdada yazdığım gibi) yasal olarak kullanmana izin verilir. kışın ortasında güneş var. Bknz izmir adam 7/24 güneş gözlüğü ile mi araç kullanacak???
onun dışında bizim başka bir araçta (2004 opel meriva) arka camlar filmli olarak geldi. Opel çıkışlı olarak. Ve kimsede durdurup bişey demedi.
Hoş benim kendi aracımda full film var (sonradan) kimse onada durdurup bişey demedi.
Eski aracımda 1 defa durdurmuşlardı güvenlik nedeniyle demiştim. Tamam bi daha bana denk gelme demişti yunus polislerden birisi ve salmıştı:)
Yani sonuç: egsoz yüzünden bağlanan ferrari var mı?
spoiler yüzünden bağlanan impo var :)
:icon_wack
o şekilde gezebilmen icin ya heyet raporu saglık raporunun olması gerekiyor güneşe alerjim var tarzında söylemk icin yada kuyumcu olman gerekiyor bildigim kadarıyla bunlara cam filmi ile gezmek serbest
spoiler yuzunden baglanan impreza v e std. olmasina ragmen sagli sollu orjinal egzostu nedeni ile baglanan s2000 biliyorum. bunun yaninda arkadasimda f430 var. onde plaka yok camlarda film cok egzost desen rolantide bile ayaginin altini gidikliyor. polis yanyana gorunce beni aliyor onu saliyor. simdi bu nedemek ? benim ise sadece filmim var. plakam egzostum muayenem sigortam vergilerim ruhsatim herbiseyim tam. gelde sovme bu durumda.
hergün sabah çankaya yıldız kavşagında polisler gözüne kestirdiği cam filmli araçları durduruyor cezayı döşüyor
aynı olay beşevler burger de başımıza geldi. önde plaka yok diye 2 gtı mız bağlanırken birtane ferrari önde yada camda plakası olmayan :) o kadar söylememize rağmen memur sağır olmuş gibi dönüp gözünün ucuyla bile ferrariye bakabilme cesaretinde bulunamadı:icon_tup:
bu zamanda polısle ugrasmak zor ya artık sıkıldım
eskıden arabayı alır almaz fılm yaptırdım.sımdı fılmlı araba aldım 2 tane dırek sokturdum: )
ugrasilan insan profiline bakiyorumda hep vur eline al ekmegini senin benim gibi insanlar. her sabah onunden gectigim bi uygulama var sabahin yedibucugunda kuruyorlar ise giderken milleti avliyorlar. o kadar luks aracin icinden toyota honda mazda fiat ford vs turevi araclari secip aliyorlar ahtapota. yiyorsa birde mercedes volvo range falan alda ahtapota delikanli diyelim.
orası oyle zaten abi orasını hiç karıstırmıyorum haklısın : )
ya bır gun benı polıs cevırdı.fılmden. yasak oldugunnu bılmıyormusun dedı bılıyorum dedım. herıflerın arabada megane zıfır sıyah. dedım sız bılmıyormusunuz abı ? bız onemlı kısı tasıyoruz dedı. dedımkı sız benım onemlı olmadıgımı nerden bılıyorsunuz adam guldu muldu asagı yukarı bıraktı :D degısık bır konusma yazım dedım :D