K0213 Nickli Üyeden Alıntı
yazılan yorumları bilemem ama 2 yıl sıfır aldığımız dizel(multijet) albea kullandık, 200.000 km yol yaptık. benim yorumlarım;
Fiyat = Beklentiler olarak bakarsak beklendilerinin üstünde bir araba çıkacak.
şehir içi kullanım için hiç bir güvenlik sorunu olmayan bir araba.
düzenli bakımlar haricinde hiç bir masraf çıkarmadı dieybilirm. ekstra olarak yaptığımız masraflar;
sadece, 160.000km ön iki salıncak değişti. (işçilik, parça, rotbalans dahil 220.TL)
150,000km de ilk debriyajını değiştirdik. (bence çok ii bi km ;) hatta servis 90.000 bakıma dahil ediyo, ekstra masraf sayılmayabilir. )
tofaşla alakası olmayan bir araç ama bana sorarsan kasnağı, 7,5lira, poryası 30lira, 4bujisi 15lira, 4litre castrol yağ2ı 17,5lira vs. vs. olan bir araba tofaşsa ve amaçım işe gelip gitmekse o bile çok ii bi arabadır(şuanda da mirafiori kullandığım için tecrübeme göre söyliyorum).
kullanmayı biliyosan durmuyo demek arabaya haksızlık olur, takip mesafeni korumayı bilirsen arabaya durmuyo die *** atmassın ;)
Fiat haricinde Bi tek 98 model Vtec kullandım, asla vtecten iidir demicem tabiki ama 12 yıl fark var ve aynı paralara alacağım sıfır bir albeayı vtece tercih ederim(amacım ekonomik olarak şehir içinde acımadan kullanacağım bir araba ise!!)
bence bi araçtan beklentileri olmalı kullanıcısının ve cebindeki paraya göre dier seçeneklere bakarak bir kıyaslama yapmalı.
performanssa s2k al, yol tutuşsa mini al, prestijse bmw al, ama işe gidip gelmeye palio al veya albea al derim ;)