Armada'nın arkasında bir spor merkezi var orda olması lazım diye biliyorum..
8 ay boyunca bende konyada evin salonuna asıp kum torbası dövdüm..Ufakken aile engeli nedeniyle başlayamadım benim de içimde uktedir..Rocky forever:D
Printable View
7 yıl kickbox yaptım hayatımın son donemlerınde bırakmıs olsamda butun gıdısatın kickboxa donmesı benı rahatsız ettı ve bıraktım aralıklı antremanlara gıdıyorum.Ama sandıgınız kadar kolay bı spor degıldır antremanda sakatlanmak hocanın degıl sızın elınızdedır o sadce ne yapacagnızı oretır.Eyer gercek kickbox yada box orenmek ıstıyosanız yattıgınız yerden segrettıgnız fılmlerın gercek oldugnu gorursunuz:D sana tavsiyem HAYRİ CAMADAN ın ogrencılerı ve ondan ders alman gerisi bana gore yalandır kendısı tr ye kickboxu getırmıs hollandada dogmus buyums bı adamdır yetstrdgı adamlar ortadadır apachi serkan birol topuz vs. hoş bizde gelicektik bi yerlere ama saglıgım daha onemlı neyse..
HAYRİ CAMADAN ın salonu kucukyalı mınıbus yolu enerjım adında bı salon dogru duzgun yumruk atmak gart almak yada:D her ne ıstıyosan buraya gıtmelısın bana dua edersn yada kufur her sey senın elınde
Fiziki yapına en çok uyanını seçmelisin bence !
3 yıl Taekwon-do yaptım (1997 siyah kemer)
Uzun ve fit yapılı ve esneksen > Taekwon-do
Dövüş sporları içinde en estetik olanı da bana göre bu
Tekme ve esneklik ağırlıklı bir spor
Hızlı kavrar ve başarılı olursan birbuçuk kuşak atlama hakkında var.
Boy'um 1.88
2.05m'ye tokat gibi tekme attığımı hatırlıyorum:)
Bende taekwondo yaptım yeşilde bırakmak zorunda kaldım okuldan dolayı.Belli bir yaşı geçmiş bir kişinin yapabilceği sporlar değil taekwondo ve karate en azından kırmızı kuşağa gelmeden pek bir gelişim söz konusu olmuyor buda 2-2.5 sene demek ... Kick box veya wing tsun iyidr.
krav-maga yıda inceleyin arkadaşlar tavsiye ederim.