Komple bir arabayı kaça kaplatırız ?
Printable View
Komple bir arabayı kaça kaplatırız ?
Teşekkürler.
mat beyaz ne oluyor sararanlar mı :D:D?
Birde kaç teleye geliyor kaplatma netten baktım bulamadım fazla?
Belgelerimizi işlemi yapan arkadaşa veriyoruz, oda bize arkaya geçmemizi ve anonsu beklememizi söylüyor. Yarım saat sonra bu anons geliyor ve bir arkadaş elinde dosyayla aracımıza geliyor. Araç renk değişikliği diyorsunuz. Bakıyor tik atıyor. Muayeneden korkmayın! Aracımın ön plakası takılı olmadığı halde hiçbir sorun çıkmadı. İlkyardım setine falanda bakılmıyor. Tek bakılan şey rengi ve aracın şasi numarasıyla motor numarası. Kaput açılıyor ve numaralar eşleştiriliyor. Okadar.
- Bakan arkadaş aracınızı beğenirse nerede kaplattığınızı içine oturabilirmiyim neden renk değiştirdiniz gibi sorulardan sonra kağıtları imzalayıp onaylı ek1 formumuzu ve ruhsatımızı bize veriyor ve hergün en az 1 araca pul vermiyorum plaka yüzünden :D
tesbitte müşteriden imza almıyoruzda atmıyoruzda ki sadece amir imzalıyor ve neden renk degiştirdiginide sormuyoruz :D banane adamın arabasının renginden içinden iş güç varken kimse laklak yapmıyor hiç görmedim duymadım ben :D
aynı renk tonlarında sıkıntı yok ama tavan kaplama ve fümeden mat siyah tarzında geçişler sıkıntı yaratır kim diyorsa bu işi bilmedigi kesin :D
sase numarasına fılan kesılebılır gıbı geldı bır an hemso
güzel bilgiler
merak ettiğim bir konuydu teşekkürler..
Şimdi benim anlamadığım (thunder gray metallic) füme renkli aracın tavanını karbon kaplarsak, sadece tavanını bu bana sıkıntı yaratırmı ? Mantığım şöyle diyor, cam tavanlı beyaz araçlar ruhsatta tek renk beyaz olarak geçiyorsa ki bundan emin değilim. O zaman sorun teşkil etmemeli. Ama bu ülkede mantıkla çok işimiz olmadığıda ayrı bir konu... Konuya tam vakıf biri beni aydınlatırsa sevinirim.
emniyetin para üstü vermeme muhabettine hastayım zaten gözümle bozukları görüyorum hala bozuk yok diyip geçiyor devlete gidecekse helal ama cebe inecekse...
neden fatura istenir anlamam, adam belki kendi garajinda renk degistiricek?
benden fatura istenmedi
Harika olmuş m3 .
http://www.ressim.net/e/upload/e71a007c.jpg
1. kalite buna 10 yıl garanti veriyorlar 1100 -1500 (Karoser göre değişiyor )
2. kalite buna da 3 yıl garanti veriyorlar 800-1200
Maxcar,protac buralardan alıdığımız fiyatlar .
evime de yakın... ben burayla konişym bi:)