Ankara'dayım C.tesi Dönücem Burda İst.e İzmit'e Gidecek Veya Bişey Gönderecek varsa alabilirim araba ileyim.
Eğer görüşmek isteyen olrsada müsaitim Çayyolu'ndayım 2 gün daha
Park caddesi tarafında olan varsa gelsin şuan ordayım![]()
Ankara'dayım C.tesi Dönücem Burda İst.e İzmit'e Gidecek Veya Bişey Gönderecek varsa alabilirim araba ileyim.
Eğer görüşmek isteyen olrsada müsaitim Çayyolu'ndayım 2 gün daha
Park caddesi tarafında olan varsa gelsin şuan ordayım![]()
PUG 106 - 306 , Honda Vti EP3
Kadir abi ile konuştuk saolsun o ailesiyle tatilde olmasına rağmen ilgilendiİlgisinden dolayı tşk.ler
cihan hoşgeldin kardeşim memleketimize
cuma akşamı iftardan sonra etlik forum avm de toplanıyoruz gelmek istersen senide bekleriz
Hoşgördük abi saolasın.Cuma akşamı dönme durumum var ama bellide olmaz eğer mümkünse özelden bir telefonunuzu alıyım eğer kalırsam kesinlikle gelirim buluşmanıza
Park caddesine neler olmuş şenlenmiş buralar görmeyeliEvde int.i kesmiş bizimkiler kullanmadıkları için int için geldim SPR Pub a walla baya eğlenceli bu taraflar Çayyolunda büyük gelişmeler var
![]()
en iyilerdendir spr![]()
Cumartesi sabah sahurdan sonra da ben Adapazari'ndan Istanbul'a yola cikacagim, Istanbul'a ufak tefek gidecek $ey varsa sen bana birakirsin ben devam ederimBayrak yari$i gibi hahah
![]()
Cihan Abicim Selamlar,
Lüleburgaz taraflarına uğracak isen konuya bakmanı rica ediyorum;
http://techturkey.com/forum/showthread.php?t=61935
cihan pırlanta gibidir..efendiliği dürüstlüğü içtenliği..bu arada kargonu yarın veriyorum kardeşim
![]()
Tüh notebook u almayan kafamı yarıyımNasıl sıkıldım nasıl sıkıldım belli değil zaten maçtada yenildik
Park caddesindede güzel makineler vardı cidden Çayyolu na baya bişey olmuş görmeyeli
Ben ara sıra atlayıp geliyim
![]()
İlginiz için tekrardan tşk.ler nasip değilmiş
Selamlar kardeşim.İsterdim ama bizimde bir kedimiz var bence arkada hiç güzel anlaşamazlar![]()
![]()
Ablamın kedisi valla vurur beni
Valla evde int olmadığı için göremedim msjını yoksa kesin arardım baya sıkıldım yektenSPR den çıkmadım gibi bişey 1 gün götürdüm notebook u da sora görmemiş gibi öyle internet cafeymiş gibi gidip durmıyım dedim
Eywalla habicim saolasın o senden kaynaklanan bişey abi
Sorun yok abi ne zaman müsait olursan o zaman gönderirsin acelemiz yok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)