Konuyla alakasiz ben :) ama artik Oguz'un eski araba Fast 200sx bende Istanbul dan Mert kardesimden aldim.
Printable View
Konuyla alakasiz ben :) ama artik Oguz'un eski araba Fast 200sx bende Istanbul dan Mert kardesimden aldim.
çekmeköyde 2 es13 mü oldu şimdi :)
ali_g / Ali Gültekin / 27 /İstanbul / acıbadem / 1996 S14 / Mor / SR20DET / ali.gultekn@hotmail.com
arkadaşllar s14 le ilgilli çıkma tüm parçalar hakkında yardımcı ollurum.kaporta-motor yürüyen-manuel şanzıman v.s
by wodoo / Emre Şahin / Ankara - Mamak / 1991 S13 / Kırmızı / CA18DET / 0507 928 57 93 / by_wodoo@hotmail.com
arkadaslar stock s13 sakın kullanımda ne kadar yakar tahmınen
s13 ler stock kullanım için nasıldır ? Bazı arkadaşlar güzel sorun cıkarmaz diyor bazıları da bir ayağınızı sanayiye bağlar diyor.Eğer cidden böyle bir sorunu varsa çözülemez mi ? Kullananlar
bir öneri sunarsa soru işaretlerimiz kalkar :)
sakin kullanımda 1.6 araba kadar yaktığını söleyebilirim. S13 ün yakıtı seni üzmez.. hee 6000 devir altına düşmim dersen o zaman her araba gibi çok yakar.. kullanıma bağlı biraz..
stock olarak S13 kullanan benim bildiğim bi Bakırköyden Fatih arkadaşım var.. S13 alacaksan temizine bak iyi araştır ondan sonra al.. alıştıktan sonra sanayiye doğru araba zaten kendiliğinden gidecektir :D
tşk
Rıdvan :icon_tup:
Ankara'dan alıp getirmişti semtten bir abimiz, Sertan Kara, Çok da başaırılıydı aracı, nismo paket filan, sattı sonra :)
[QUOTE=altima;7282609]sakin kullanımda 1.6 araba kadar yaktığını söleyebilirim. S13 ün yakıtı seni üzmez.. hee 6000 devir altına düşmim dersen o zaman her araba gibi çok yakar.. kullanıma bağlı biraz..
benım arac sakın kullanım 700 750 arası yakıyor ne yapmam lazım aracım stock 19 jant genıs lastık var hava fıltresıne kadar orjınal bı arac
@powerful
arıza kodu okumayı biliyormusunuz?
bılmıyorum hocam honda crx vardı onceden bende beyınde yanan ısıkları sayıp koduna bakıyorduk bundada aynımı bı konu buldum orda anlatılmıs vıdeo cekıp lınk koyarım buraya bu arada aracımda afr takılı cok fazla gezıyor
http://www.techturkey.com/forum/isle...ri-yardim.html
problemin belli aslında da emin olmak lazım .
Beyini söküp ledler üzerinden okuyabilirisn .
beyini söküp yarım kontak yapıyorsun . ledlerin yanında bir vida var onu tam sağa çevir. 2 defa yanıp sökdünten sonra ledler vidayı tamsola çevir. arıza moduna gier 2-3 sn sonra ledler yanıp sonmeye başlar sırasıyla . kırmızı led x10 yeşil led x1 dir. OKuduğun kodları yazarsan yardımcı olayım .
Ben şimdiden söyleyeyim ama 13 göreceksin :)
bende stock kullanıyorum şimdilik. benimki daha bi çok bi depoyla 280 km gidiyo ve sakin kullanımda . zaten rodajdayım. var bi gariplik ama hadi hayırlısı.
Kardesler, yazdiginiz yakit miktarlarinin hicbiri olmasi gereken degil. S13 sakin kullanimda 10-11 litre yakan bir arabadir.
60 litre depoyla 280 km , km de 1 liradan fazla yapar. Tek goz calismasa bile sakin kullanimda o kadar yakmasi normal degil
Wideband iniz var mi arkadaslar , neler okuyorsunuz?
wideband yok bende. zaten var bi gariplikte henüz yoğunlaşamadım üzerine. ciddi anormal bi yakıt sıkıntısı var.
berkel , sen ersinin arabayı alan arkadaşsın galiba?
rodajın bitince uğra ersinin yanına bende orada oturuyorum . Bir bakalım neyi var neyi yok