Yuh rezalete bak
Printable View
Yuh rezalete bak
Bende ısmarlıycan sandım :)
pek para vermem burgere fln zaten.sonuç ne oldu ?
benzer olay yaklasık 2 sen onc ebenım basıma geldı..besevler burgerda whooper aldım. ılk ısırıkta noluyo lan dedım,aynen goturdum sunu adam gıbı pısırın dedım..degısıtırdıler aynı sekılde geldı, yıne gıttım bır daha degıstırdıler, yıne aynı cıktı...dedım sızın yapacagınız ısın ta ...... ama enteresan olan o sırada mıllet alıp alıp yıyordu...hıcde sıkıntı yok,herhalde mıllet evde halı kemırıyor dedım nasıl bı mıde varsa...
ben bızzat burgerkıngde calısıorm sıgortası atan aletın zıncır kısmı donmez
buyuk bı ıhtımal
urun atan arkadas sag olsn frizbi atar gıbı urun atmıs bıde ustune ustlk saklama kabına alms onu
mudur sızı gecıstırmek ıcın kns mus oyle
degısım hakkınz war hatta yenı menu bıle alabılrsnz
Zamanında 3 arkadasım Burger King te calıstıgı icin arkada yemek hazırlanırken ne pislikler oldugunu cok iyi biliyorum.. O yüzden cok sasırmadım böyle bi duruma..
Edit: Tünay benim de bahsettigim yer Besevler Burger.. :D
mc rezalatinden sonra burger da görünce soğudum artık kilo vermeye başlarım fast food bitti midem allak bullak oldu :(
geçmiş olsun
ben burgerı et ekmek peynır istedıgım ıcın pek sorun cıkmıyor:)
Burgerkınge yakışık olmıyan bi hadise olmuş.:icon13:
Rezalet yani, diyecek söz yok..
her restorant aynı deıldır
kötü bir durum olmuş yaa..
Beşevler Burger demeyin günün tek öğünü kesin orada oluyor etkinlenmek istemiyorum :)
Bugün yok diyenlerin çoğu ıyk mıyk demeyip yarın Burger veya MC yiyecekler:)
benimde aynı ahhah :D
üstüne iki üc kere solememe ragmen halen herseyi koyanları e bunda hersey var dedimde mutfaktakkilere fırca kayan kasiyerlere saygılar sevgiler :D büyük diyince en büyügünü verenlere karsıda bir boy büyüğü diorm artık üstünede ozel istekleri sayınca sacmalıo kasiyer zaten :)
ayrıca arda valla kotu bir durum ama su havuz kenarı patates kokusu fln yazan posttan sonra ahaha kesin yrn yerim :D
10'sn de pişen etten ne hayır gelecek ki zaten.Hepimiz yiyoruz ama napalım cola olayına döndü fast food olayıda :)
Bence cok hayirli bir sey olmus sizin adiniza. Yemek degil cunku bk.
aynen bende uyuz oluyorm extra peynir koyun diorm ee bunun içinde ztn peynir var die cvp veriyolar heleki buzsuz içecek isteyipte buz koyuyuolar sora bu buzlu deyince elinde buz kabiyla içindeki buzlari cikarmaya calişiyolar ztn kola bi kere piç olmus oluyor.yaptiklari iş kolay deil insanla ugraşmak vs. ama katlanamiyorsan calişmiycaksn
Kötü gözüküyor... Ben de arada sırada Triple Whopper takiliyorum.... Türk yemeklerinden sonra arada sırada iyi oluyor.
Ekstra isteklerden ise hiç hoşlanmıyorlar... :)