User Tag List

12 sonuçtan 1 ile 12 arası

Konu: mersinli arkadaşlar ,, yol tarifi.

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

mersinli arkadaşlar ,, yol tarifi.

Arkadaşlar bikaçgündür çanakkaleden başlayarak kıyı şeridi ilerliyoruz allahın izniyle, Dikili , Fethiye , Kaş derken yarın gün içerisinde Antalyaya gidip gece de mersinde olucaz inşallah.Mersine Mersinde suphi öner öğretmen evinde kalıcaz ama kız arkadaşm erdemli de ablasına geldi , ertesi gün ona bi sürpriz yapayım diyorum.Bu erdemli; öğretmen evine ne mesafede?erdemlinin herhangi bi merkezi yerine gitsem yeter , ordan tarif alırım ama sürprizi yapsam yeter Mersinli arkadaşlar , bu öğretmen evi nerede? erdemli yakınındamı?nası bi yer nerden gidilir bi tarif edebilirlerse tahmini ertesi gün için aklımda bi yol haritası olmuş olur.Sohbet e açmadım arada kaynamasın diye , gereksiz görülürse silinebilir.
    Şimdiden teşekkürler.

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    walla dostum mersin suphi öner ögretmen evinden erdemli yaklaşık 20 ila 25 km die biliyorum suphi öner ögretmen evinde kalıp aynı gün erdemliye gitmek isterseniz sahil şeridinden yolu bitirmeden önce mersin üniversitesi ptt kampüsü var (suphi öner ögretmen evinden sahildeki 2. ışıklı kavşak oluyor) ordan dağa dogru sizin gidiş istikametinize göre sağa dönüp ışıklardan sola döndükten sonra doğru Antalya yoluna devam ederseniz erdemliye gidebilirsiniz ordanda ögretmen evini sorabilrsin umarım anlatabilmişimdir.

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ahmet pazartesı sabah bnde mersıne ınıcem ordan dırek ıstanbul yolda karsılasırız belkı.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mersin spec takılıyorum
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_FresH Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    walla dostum mersin suphi öner ögretmen evinden erdemli yaklaşık 20 ila 25 km die biliyorum suphi öner ögretmen evinde kalıp aynı gün erdemliye gitmek isterseniz sahil şeridinden yolu bitirmeden önce mersin üniversitesi ptt kampüsü var (suphi öner ögretmen evinden sahildeki 2. ışıklı kavşak oluyor) ordan dağa dogru sizin gidiş istikametinize göre sağa dönüp ışıklardan sola döndükten sonra doğru Antalya yoluna devam ederseniz erdemliye gidebilirsiniz ordanda ögretmen evini sorabilrsin umarım anlatabilmişimdir.
    yani öğretmen evi mersinin antalya daha uzak kısmında kalıyo erdemliye nazaran dimi?

ilk başta öğretmen evine gittiğimi varsayarsak erdemli için sahil yoldundan dönüş istikametinde devamedip 2. ışıktan sağa dönüp antalya etiketini takip edicez doğrumudur?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet pazartesı sabah bnde mersıne ınıcem ordan dırek ıstanbul yolda karsılasırız belkı.
    bizimde plan mersinde iki gün kalıp ordan antalya , ordan da bi gün ankarada kalıp istanbul... ama direk ankarayada geçebiliriz orda kalıp hiç belli değil şuan

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öğretmen evi sahil yolu üzerinde zaten sahil yoluna çıktığında bulabileceğin bir yer o konuda sıkıntı yaşamazsın.
    öğretmen evinden erdemliye gitmek içinde, öğretmen evinin arkası (sahil yoluna paralel)çevre yoluna çıkın antalya tarafına doğru 25 km düz devam ettiğinde direk erdemlinin içine girmiş olursun yani dönüş yok sapak yok kafanı karıştıracak bir durum yok
    532 563 82 02 (Önder)
    sıkışırsanız bu numaradan ulaşın ben size tarif ederim yolu.
    iyi yolculuklar

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mersınden antalyyaya donersen yada antalyadan mersıne gıderken dag yolundan alanya tarafından gıdersen o anamur yolu fln oralara cok dıkkat et kıbrıstan gelen tırlar fln oluyor sag dıreksıyonlu gelıs gıdıs serıtte aman dıkkat.hayırlı yolculuklar.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

By_FresH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yani öğretmen evi mersinin antalya daha uzak kısmında kalıyo erdemliye nazaran dimi?

ilk başta öğretmen evine gittiğimi varsayarsak erdemli için sahil yoldundan dönüş istikametinde devamedip 2. ışıktan sağa dönüp antalya etiketini takip edicez doğrumudur?
    aynen öyle dostum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mersine geldik , iyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum ama konya bozkır , karaman , silifke , güzergahını kullandık.Şimdi girebildim otele ama pil bitti.Allah korudu o yorgunlukla valla.

Bu arada çok daha can sıkıcı bişey oldu , çevreyolunda ışıktan kalktıktan sonra o yorgunlukla farkedemediğim bi çukura girdim.Ön sağ lastikte misket büyüklüğünde bi balon var şuan.45 yanağın ve yorgun kullanmanın dertleri.Burdan sonra yol uzun , bişekilde halletmem lazım...Sanayi vss dunlop bayii bulabileceğim yerler yakınmı öğretmen evine?

DR059 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Saraçoğlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mersine geldik , iyimi ettik kötümü ettik bilmiyorum ama konya bozkır , karaman , silifke , güzergahını kullandık.Şimdi girebildim otele ama pil bitti.Allah korudu o yorgunlukla valla.

Bu arada çok daha can sıkıcı bişey oldu , çevreyolunda ışıktan kalktıktan sonra o yorgunlukla farkedemediğim bi çukura girdim.Ön sağ lastikte misket büyüklüğünde bi balon var şuan.45 yanağın ve yorgun kullanmanın dertleri.Burdan sonra yol uzun , bişekilde halletmem lazım...Sanayi vss dunlop bayii bulabileceğim yerler yakınmı öğretmen evine?
    Geçmiş olsun. Bugün pazar günüydü ve inanılmaz trafik yoğunluğu vardı silifke taraflarında...

Murat ve Önder abinin tarif ettiği 1. çevreyoluna çıkın; silifke istikameti değil de ters istikamate (Adana istikameti) doğru 6 km filan yol gidin hiç bir yere sapmadan. Yol üstünde sağ kolunuz üzerinde Dunlop Mersin bayii var ışıklardan hemen önce. Büyükçe bir dükkan jant filan da satıyor. Yol üstünde sorarsanız, gösterir herkes.

Orada işiniz halledemezseniz yine aynı çevreyoluna çıkın ve dümdüz devam edin. 2-3 km sonra Otogara varırsınız (Sağ kolunuz üzerinde). Otogarın önündeki ışıklardan sola dönün 50 metre sonra sağa ayrılan yol da sanayidir.

Bir de Mezitli sanayi var orası da ha yakındır size ama orada işinizi hallebilir misiniz bilmiyorum. Murat abi de yazar konuyu görünce zaten.

Bu arada Mersin'inimizin yolları gerçekten berbat maalesef.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ögretmen evinden antalya istikametine dogru yola cıkacaksınız yaklaşık 30 km sonra erdemlide olursunuz.. dunlop bayi de e5 üzerinde karayolları karşısında direk olarak karşınıza cıkacaktır.. karayollarını güzel bi yol tarifiyle cok rahat olarak bulabilirsiniz akdenizin en büyük dunlop bayisi orda

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)