bu SS İ almaya bir çok alfistide hevesliydi. ama dışardan birine nasip oldu.. ;)
Printable View
bu SS İ almaya bir çok alfistide hevesliydi. ama dışardan birine nasip oldu.. ;)
ben temmuzda üye oldum :) üstünde ekspertizini yaptırırlarken görmüşdüm babası ile genç bir arkadaşdı yeni sahibi. ygt ye yapılan işlemlerin her detayı bizim forumda mevcut sarı koniler prokit yaylar gta jantlar vs vs.. ;) birde manuel olsaydı :)
Valla konu madem Alfa benim düşüncem asla değişmez. Hele benim gib Old School Alfa'ları seven biri için 156 bayağı AlFiat kalıyor. 156'ya asla kötü demem, fakat jetta mı 156 mı sorusuna cevabım şu olurdu : "Jetta alacak param varsa jetta'ya binerim, Jetta konforunu isteyip param yok ise aynı konfor için 156 Alfa'ya binerim"
Bu tartışma uzaaaaar gider. 156'da bir çok opsiyon var diyoruz, e benim 75'de yol bilgisayarı hariç (gerçi lambalı uyarı ve mors alfabesine benzer lambalı hata uyarı sistemi var) herşey var. Ona bakarsanız 1970 model cadillac'dada bir çok özellik var :)
Sonuçta bunlar araba, 200 tane vida 4 tane lastik, gerisi de sürücüsüne göre ortalama 100kg et ve kemik... :D
old school alfa seven bir adam 156 mk 1'i sevmezmi gürsel :) hatta 2,5 v6 sı olacak kütür kütür yürüyecek :)
Benim için 155in bitimi ile Alfa Lancia bitmiştir. Alfa Fiat başlamıştır.
bende zaten laguna aldım
lagunanız hayırlı olsun :)
cok samimi bi arkadaşım yıllarca kullandı hem düzünü hem selesped ini kronik arızası vites atan robotu o sorun başladımı cok uğraştırır bide ön takımı cok nazik bi araba tabi bu kullanıma göre değişir defalarca ön takım arızası yaşadık biz arac tasarım olarak muhtesem bence kullanımı cok keyifli iç tasarımına bayıldığım bi araç alfa kullanıcılarının bence cok ayrı bi tarzı var
abi 166 ile ilgili biraz daha bilgi verebilirmisin?fiyatları gerçekten çok makul ve ilerde ciddddddi ciddi düşünüyorum bi sonraki araç olarak.Tarasımı acayip hoşuma gidiyo.Piyasa 16dan 40 a kadar uzanıyo...24 25 civarı bitane alınıp(mümkense düz vites) lpg ile benim 1.5 dizel kiadan birazdafa fazla yaksa keyifle binerim diye düşünüyodum ama hakkaten yaklaşılmaması gereken bi araçmı?(mekanik bilgi tecrübem yok , ama tasarımı bitiriyo beni)
156SS lerin 2003 ve sonrası sorunsuz olarak adlediliyor... ön takım konusunda haklısınız biraz hassastır mesela kışın yenide olsa çok soğuklarda en ufak tümsekte lock lock ses yapar. biz hep araçlarımızn ruhu var deriz. bizimki sadece üşüdüğünü anlatmak istiyor der geçerim. :) çünkü hava ısınınca normale döner :)
geç gördm biraz ama cvp vermeden edemicem.
Alfaysa çok yakar muhabbetnden sonra; 1.6 sınıfında bnm aracımın boxer olmasına rağmen yakıt değerinin normal olduğunu söyledim orda. tsi tabikide az yakıcak bunun davasını yapmıyoruz. yapanda zaten zeka problemi yada aşırı bilgisizlik vardır.
ALFALAR ÇOK YAKAR zihniyetine cvp olarak yazdığım bir mesajdı. ama nerenden anladığını çözemedim?