:rolleyes:
Tolga saka yapio cenkcim , bı kokerecin lafını yapmaz , üstüne ayran bile ismarlar .
Printable View
Gençlik cad profosör
tek gecerım
bızım bu tarflarda kıtır fena
degıl
yapalım bı kokrec gecesı
hatta esk yolunda petorol ofısının ıcınde kokreccı hacı var oda fena degıl dıyorlar
orada bulusabılırız
park yerı sorunu yok
bılkentte son çare vardı ora ııydı ama artık ordamı bılmıyorum
kitirdA kokerec fena değil ama ortam fevkalade :)
canim cektiii uleeeeeen
rüzgarlı sokak pavynların hemen karşısındaki kokcudan yemediyseniz gerçek lezzeti tatmamışsınız demektir.. :)) kokusu bile mt'lerce mesafeden kendisini belli ediyor.. gençlik caddesindeki prof'un yaptığı koko'dan başka herşeye benziyor.. :)
A.O.Ç de özdemir var orası çok güzel yapıyo biz hep arkadaşlarla oraya gideriz tavsiye ederim
En baba kokoreç yapan yer itfaiye meydanında yer alır.
Sebzeli kokoreç yemek isterseniz pikolet'i tek geçerim
Bol yağlı acılı kokoreç isterseniz tunalı kıtır olabilir
Eğer talaşla karışık kokoreç yemek isterseniz atatürk orman çiftliği gibi yerlere gidebilirsiniz. AOÇ'de Şençam'da her ay bir tane doğrama tahtası değişiyormuş, anlayacağınız talaşı da kokoreç ile yiyorsunuz :)
aoç / lagania ;)
gençlik caddesi pikolet
hele sebzeli kokoreçi on numara midyeleride her daim taze öküzümsü büyüklükte
fiyatlarıda çiftlikten daha ucuz
nazmi bey gidiyormuyuz yarın akşam.. :) ondan sora yokum tatile gidiyorum son şansın iyi düşün
gençlik caddesindeki dayı yediğim en iyisidir..büyük parçalı fırın kokoreç ohh canım çekti valla..karşısında professör var oda iyidir..
bilkente girmeden minibüste kokoreçci yasin usta var.Orda yedikten sonra çiftlikte falan yemezsiniz :)
cayyolunda kucuk ev piknik var mineseranin onunden hacettepeye dogru devam ederken kokorec yapmıyo sanirim ama adanasi fena degil
Pikolet ;)
Konu açalım mı koko gecesi diye?
otoparkı olan herhangı bır mekan olabılır :)
Ben çoğu kişiden çiftlikte yenmez diye duydum temizlik açısından + deli oluyorum orda sıra beklemekten en az yarım saat
Benim mausun pili bitiyor herhalde. konu açıp veya pm atarsanız gelmeye çalışırım
Küçükevde yiyebiliriz
hem temiz guzl
uygun fiyat???
Haftaya yaparsak, Eray´la gelebiliriz.
...............
Koko buluşması olursa katılırm.Köfte yerim kokoya tövbeliyim :D
Gusgana iidi zamaninda ama artik yapiyorlarmi bilmiyorum bile:D
Oranda trt kavsagina gelmeden onceki kavsaktaki adam da fena yapiyor...
Ama az once yedim kusadasinda usakli melahatin yerinde hakkaten yok bole bir lezzet...
3 sene önce çiftlikte yemiştim köşe dükkanda kokoreç güzeldi :D dükkanın adını hatırlamıyorum.
AOÇ özdemir kokareç gittiğimiz sabit yer.
Bunun dışında başka semtlerde lakaplarıyla beraber yol üstü kokareççilerde var ;)
gençlik caddesi pikolet . Üzerine yer yoktur...