uuhauau nasıl bir sitedir bu ya tuningoferoticfeşist.com :D
Printable View
uuhauau nasıl bir sitedir bu ya tuningoferoticfeşist.com :D
"Acaba kimin doğum günü " deyip merakla tıkladım konuyu.
Meğer ciddi bir başlıkmış ?
puhahahhaah böyle forum olurmu yaaa:)
bide anket yapmışlarr
yaw bi ara bu forumdan 15 kişi falan orda takılıyoduk STP falanda :D
ertan dengesizdi ama forum seviyesiz değildi :D adam bir çoştu pir coştu arkadaş çoğumuzu banladı zaten :D
yoruma gel :D:D
''aramızda at eşek falan var galiba baksanıza 23 cm üstü bile tıklanmış :D:D:D''
Roverları neden bu kadar aşağılıyorsunuz anlamak güç linkteki siteyi incelerseniz 10 sn de 400 m, 800 hp 220 t motorlu swap rover 25 görebilirsiniz. 96 yılında 220'nin fiyatı 328 ci ile aynı,(Bugün 328 ci 90.000-100.000 euro civarı ) interneti biraz araştırıp 96 yılı otomobil fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Topiğe konu olan aracıda iyi biliyorum en son 400 hp civarıydı şu an nedir bilemiyorum. İnsanlar aylarca uğraşıyor kendilerince bişeyler yapmaya çalışıyor ama siz burda alay konusu yapıp forumun kalitesini düşürüyorsunuz lütfen biraz daha dikkatli olalım......
http://www.an-racing.com/videos.html
kayserideki araba max 350hpydi
gt25di turbosu
Aynı arabayı bikaç yıl önce 280hp kadett turbo ile denemiştik baya yakın gitmişlerdi..
750hp olayı sanayide dolaşan efsane şekli :)
ahuhauauaha doğumgünü sandım bende ama bi baktım ki çarşıdan aldım bi tane eve geldim 1000 tane gibisinden:D o nasıl bi siteymiş öyle yaaa:D zuahzuhauza
Öncelikle bir markanın sitesine girip markaya b....k atarsan adamlarda senin arabana b..k atacaktır. Bence tartışma olmamalıydı.
Teklif konusuna gelince projem şu anda devam ediyor bitince umarım dostça bir roll yaparız.
Şu an benim aracı az çok biliyosundur beyni olmayan dolu bir makina, halen fabrika yazılımı ile yürüyor. Ama illa action dersen Cankurtaran Güdül kavşağı arası (70km) 220nin 206rc den daha iyi yol tutuşu olduğunu göstermek adına o virajlı otobanda zevkli bir gezinti yapabiliriz...
Öyle br araç olduğunu duydum, gördüm. 750 hp'midir bilinmez ama E39 M5'i roll'de yiyen bir Rover vardı. M6'yla kalkacağını, ve iddialı olduğunu da söylüyordu. Yüklü bi Roverdi. Yanımıyorsam 220T'di.
Yukarıda da dediğim gibi Projem henüz bitmedi bitmeden de proje olarak eklemek istemiyorum. Otobanda ramba aşağı bol virajlı yolda gezelim derken de amacım gücü değil plotajı ön plana çıkarmaktı. 206 RC kullandım aracı da biliyorum şehiriçinde çok başarılı bir araç ama 220 km üzeri için aynı şeyleri söyleyemem.
Youtube da 220 videosu var 24 saat 250 km/h izlemeni öneririm,
Sanırım o tartışmada ülkelere kadar gidilmişti yok İngiliz yok Fransız vsvs bence burda da tartışmayalım gereği yok kimi zenci sever kimi çekik gözlü ..
İşin özü Rover markasına neden b..k atıldığıda belli fiyatından dolayı 10 liraya dünya güzeli ile yatsan çirkindi dersin, 1000 liraya ipneyle yapsan güzeldi dersin((Senin için demiyorum genele konuşuyorum..). Neyse güzel laf oldu bu arada :)
En kısa zamanda tanışmak dost olmak dileğiyle lütfen uzatmayalım ..
kayseride dynomu varmış bunlar bence beygiri tarlaya ekiyolar ...kayserinin toprağı verimlidir 1/10 falan veriyo sanırım..::))
kayserıde burnout garage a aıt ıddaalı bı rover vardı dıye hatrlıyorum ancak gucu hakkında bı bılgım yok roverın sahıbının aynı zamanda bırde saxo turbosu vardı ..
bu arada aynı garajda bırde dyno cıhazı mevcut dıye bılıyorum....
valla geçilmekte bir şereftir ama geçenide kovalarım kanka bu bir gerçek :D ama pug beni kovalayabilrmi bilemem :D
40 akıllı hala çıkaramadı şu taşı kuyudan.
Yok öyle bi dünya işte kasmayın boşuna.Max. 400-450hp´dir.
araç burnout garage ın aracıydı , dediğim gibi yanlıs hatırlamıyorsam 450 hp di , 700-750 söylentileri de sadece dedikodu gibi bişey :)
750 hp lik rover olsaydı bence forumda çogu kişi duyar yada konusu açılırdı.. resimdeki arabanında o güçte oldugunu sanmıyorum :)
400 hp verelim olurmu :D
turkiyede FWD bir aracı 750 hp guc uretecek olsa bile olcecek dyno yok her turlu sarar o makine cok sakat is...
nerde olcmuslerde 750 cıkmıs :D
beygirler bakkaldamı satılıyor anlamıyorum ki varsa oyle bisey bizde gidek alak:D
Ünlü İsveç'li bilim adamı Olaf Yersen'i duymayan var mıdır?Kendisinin çıkardığı "Yersen Kuralı" 'na göre ölçülmüştür.