Rabbim acil şifalar versin.
Dikkatli olup, galyana gelmemek lazım. :(
Printable View
Rabbim acil şifalar versin.
Dikkatli olup, galyana gelmemek lazım. :(
Trafik affetmiyor. Lütfen kurallara uyalım. Çok geçmiş olsun.
allah acil şifalar versin kardeşim. allah kimsenin başına vermesin...
Allah acil şifalar versin ama hangimizin ne olacağı belli değil
çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda ayağa kalkarsınız....
Cok gecmis olsun.. :(
Ben de kaza yaptıgımda 4 kaburga + 1 köprücük kemigim kırılmıstı.. Yazdıklarını cok cok iyi anlayabiliyorum..
çok geçmiş olsun
Dostum nasıl bi kaza yaptın nasıl oldu bilmiyorum...Ama Allah daha büyüğünden korusun..Beterin beteri vardır...Allah korumus bu yaralanmalarla atlatmışın...
İnsan 1 dakika sonra ne olcagını bilmiyor,hiç kimsenin garantisi yok...
Allah acil şifalar versin
Allah acil şifa versin dostum
Allah acil şifalar versin, büyük geçmiş olsun..
gecmıs olsun acıl sıfalar...bu yazdıkların baş agırtma değil çogu kişiye bende dahil kulağına küpe oldugunada emınım gaza basarken bundan sonra umarım herkezin hafızasının bi köşesinde bu durum canlanır ve kendi basınada gelebilir diye düşünüp ona göre hareket eder.
Allah acil sifalar versin kardeşim
okudum çok duygulandım Allah kimseye yaşatmasın
çok çok geçmiş olsun
evet bende dahil bir çok insan direksiyona geçince kendimizi en iyi şoför sanıyoruz inanın bu konuyu okuyunca irkildim bundan sonra daha sakin olmayı deniycem
ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN......
Kardesim ayagada kalkmissin azda olsa allaha sukur hic boyle seylere takma kafani. Elinde olan birsey yok nasil tuvaletin geldiginde sonsuza kadar tutamiyorsun ayni sey elinde olan birsey degil. Bak bizlerle yazisiyosun ne guzel ya hic yazamasaydin? O yuzden takma kafana bizide bilgilendir yurudum ettim bugun soyle oldu vs diye :)
acil şifalar dilerim geçmiş olsun..
Allah acil sifalar versin ..
Tez zamanda acil sifalar diliyorum kardesim.Gunu gelecek,buna da hep birlikte "gectiiii...gittiiii" deyip hatirlayacagiz.Moralin yuksek,sagligin daim olsun.
profilde yazan yaşın itibarı ile ve yaşadığın duyguların birebir olmasa da bir benzerini yaşamış biri olarak çok geçmiş olsun kardeşim diyorum...umarım yanlış anlaşılmam...
bir kere yazdıkların kesinlikle kafa s.kmek falan değil,tam tersine çözümleme yapmışsın,bizlere örnek teşkil etmek istemişsin,bu davranışından dolayı ben kendi adıma teşekkür ediyorum...
belki senin yaşadığının yanında lafı bile geçmez ama ben de 4 nisan 2010 da sağ ayağımı bilekten kırdım...ameliyattı,platindi,alçıydı derken ayağım 53 gün alçıda kaldı,o 53 gün sonunda alçım çıkartıldı ve açığa çıkan bacak ve ayak sanki benim değildi...bilek kan dolaşımı zayıflığından ve hareketsizlikten dolayı şişmiş, abartısız sağlam olan ayağımın iki katı...alt baldır ve üst baldır kasları yine hareketsizlikten neredeyse tamamen erimiş,ayak derisi soyulmuş,çeşitli alerjik durumlar oluşmuş,vesaire,vesaire...o 53 günlük zaman zarfında bırak üzerine basmayı,koltuk değneksiz veya yardımsız pek çok işimi yapamaz hale gelmiştim ki koltuk değnekleri alçım çıkartıldıktan sonraki 1 aylık müddette de yine en yakın refakatçilerimdi...e tabi işimizden gücümüzden de olduk,bir sürü bişeyler oldu...
en çok koyan da beklediğin,geleceğini düşündüğün insanlardan gelmeyen ilgi,alaka oldu...
aslında ben anladım ki; kırılan sadece ayağım değildi...
çok da yeri değildi belki ama bende paylaşmak istedim durumumu...
umarım en kısa zamanda tekrar eski sağlığına kavuşur,birebir kendi kudretinle hayatını idame ettirirsin kardeşim...
allah acil şifalar nasip etsin...hepimizi de şerden korusun...
çok geçmiş olsun bu kadar kaza oluyo ama genede bakıyorum trafikte oyun oynar gibi araba kullananlar bu işi artık oyun gibi görmekten vazgeçmemiz lazım trafik ciddiye alınmıyo Türkiyede
iyikide yazmışsınız ben ve benim gibi yeni adaylara örnek olur bişi yapmadan önce bi daha düşünürüz