1.4is e 35mm ve 50mm lik yaylar arasında kaldım kullananlar ne tavsiye eder 50mm lik çok yorarmı sürtme falan yaparmı aracın üstünde vti replika jan var saygılar...
1.4is e 35mm ve 50mm lik yaylar arasında kaldım kullananlar ne tavsiye eder 50mm lik çok yorarmı sürtme falan yaparmı aracın üstünde vti replika jan var saygılar...
[SIGPIC][/SIGPIC]
sürtme yapmaz bence kesinlikle 5 lik almalısın
3.5 luk bi süre sonra gözüne yüksek gelmeye başlıycak
kullandığın yolda çukur tümsek durumuna baglı ama ben 35mm derim
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
kullanacağım yol düzgünde işde mugen lip takılacak kırarmıyım 5 likle onu düşünüyorum bagajda yedek liple dolaşmıyalım bide![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
fber daha ıyı bnden sölemesi 5lık al 5lık bıle basmıcak gorursn![]()
www.honda-tech.com
34 BAK 117 - cıvıc vti
34 BB119 uno s -- 34 RED 87 cıvıc vti -- 34 UL 5510 corsa 1.7 dti -- 34 ZJ 7086 focus 1.6 tdci -- 34 FP 6830 corsa 1.7 dti --
34 HK 4550 - cıvıc vtec2
hmm tmm ozmn 5 lik takalım peki marka ne alsak bide fiyatlar ne alemde bilgisi olan varmı
[SIGPIC][/SIGPIC]
bence kesinlikle 5 cm çünkü aracın hafif bir araç tam istediğin düşüklüğü elde edemezsin.hatta eıbech tercih et daha yumuşak ve konforlu biyaydır.yumuşak olduğu içinde biraz daha fazla alçaltır
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)