Cumartesi öğlen 4 motorsiklet -Çeşme-Seferihisar-Kuşadası-Bodrum yapmaya karar vermiştik.Ortalama 3 gün sürecekti.Cumartesi motorumu servisten aldıktan sonra yola çıktık.Motorumda kesinlikle problem yoktu.Çeşme yolunda powercommander high ve low ayarlarım 97 oktan Opet benzin ile yapılmıştı.Servis kesinlikle opetin benzinini 600 cc lik motorlarda sınıfının en iyisi demişti bende hep Opet aldım.Çeşme-Seferihisar da yakıt ile ilgili hiç sorunum olmadı.Kuşadasında Opet istasyonuna girdim.Depoyu fullemesini rica ettim.Markete gidip geldim.90 TL dediler ödemelerini yaptım .Benim le beraber bi motorlu abimde benzin aldı.90 Tl tutmaz dedi motorcular.Sanki şeytan dürttü benzin aldığımda kesinlikle fiş almazdım ilk defa fişini rica ettim kusura bakma kasada fiş bitmiş dedi.Sorun değil fatura kes dedim.Ihmıh dedi kesmedi.Bende üstelemedim zaten kaskın içinde yanmışım bir an evel işim görülsün istedim.Diğer motoru olan abide almamış fiş.Motoru çalıştırdım.100 150 m gitmedim.Motorda bi sağırlık hissettim.Havanın sıcak olduğunundan motorun aptallaştığını düşündüm.Motorun sesi değişti.Işıklarda beklemek için durduğumda motor stop etti.Marşa bastım motor çalışmadı bidaha bastım motor çalışmıyor.Egzozdan bi siyah duman atmaya başladı.Motoru çektik kenarıya.Orası burası derken arkadan gelen benimle beraber benzin alan kişini nmotorundada itekleme olduğunu söylediler.Motora marş basıorum tam çalışacak gibi olup stop ediyor yada hiç gaz almıyordu.İsteksiz çalışıyor ve gaz almıyordu.Diğer motorda teklemeler olduğu için anladıkki benzin.
Bi traktör tamircisinde depomu ve enjektörlerimi söktük.Benzinin rengi kahverengimsi bi haldeydi.Bende depoda pislik olabileceğini düşündüm eski sahibi ii bakmamıştır falan dedik.Diğer motordada yakıtın rengi farklı cıktı.Depoyı iice temizledik.Enjektörlerimide temiz benzin ile yıkayıp taktık.Farklı bi istasyondan benzin alıp getirdiler.Marşa bastım biraz zor çalıştı ve 160 170 km en fazla hız yapıyordum çok acemiyim diye.Ama olaylardan sonra motor isteksiz hızlandı.Yakıtın kötü olduğundan dolayı subablarımın yanmış olabilecei söylendi.Diğer motor 20 tllik benzin aldığı için onun sorunu hemen halledildi.Onda hasar yok gibi.Ama bende subabların yanmış olabilitesi yüksek dediler.Motoru malesef bi kurtarıcı üzerinde İzmire getirdim diğerleri rotasına devam etti..Yarında motora bakacaklar.Fişimide vermedi bi üçkağıtlar döndü geride dönemedim tatilimi haram ettilertatil bi yana korkum motora ne gibi zararlar gelmiştir oldu.Şuan istesekte itiraz edemiycez.Siz siz olun faturanızı yada fişinizi mutlaka alın sonra benzim gibi sizinde gününüzünde aracınızında içine etmesinler.