User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Benzin alırken dikkat edin !!

egeturbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Benzin alırken dikkat edin !!

Cumartesi öğlen 4 motorsiklet -Çeşme-Seferihisar-Kuşadası-Bodrum yapmaya karar vermiştik.Ortalama 3 gün sürecekti.Cumartesi motorumu servisten aldıktan sonra yola çıktık.Motorumda kesinlikle problem yoktu.Çeşme yolunda powercommander high ve low ayarlarım 97 oktan Opet benzin ile yapılmıştı.Servis kesinlikle opetin benzinini 600 cc lik motorlarda sınıfının en iyisi demişti bende hep Opet aldım.Çeşme-Seferihisar da yakıt ile ilgili hiç sorunum olmadı.Kuşadasında Opet istasyonuna girdim.Depoyu fullemesini rica ettim.Markete gidip geldim.90 TL dediler ödemelerini yaptım .Benim le beraber bi motorlu abimde benzin aldı.90 Tl tutmaz dedi motorcular.Sanki şeytan dürttü benzin aldığımda kesinlikle fiş almazdım ilk defa fişini rica ettim kusura bakma kasada fiş bitmiş dedi.Sorun değil fatura kes dedim.Ihmıh dedi kesmedi.Bende üstelemedim zaten kaskın içinde yanmışım bir an evel işim görülsün istedim.Diğer motoru olan abide almamış fiş.Motoru çalıştırdım.100 150 m gitmedim.Motorda bi sağırlık hissettim.Havanın sıcak olduğunundan motorun aptallaştığını düşündüm.Motorun sesi değişti.Işıklarda beklemek için durduğumda motor stop etti.Marşa bastım motor çalışmadı bidaha bastım motor çalışmıyor.Egzozdan bi siyah duman atmaya başladı.Motoru çektik kenarıya.Orası burası derken arkadan gelen benimle beraber benzin alan kişini nmotorundada itekleme olduğunu söylediler.Motora marş basıorum tam çalışacak gibi olup stop ediyor yada hiç gaz almıyordu.İsteksiz çalışıyor ve gaz almıyordu.Diğer motorda teklemeler olduğu için anladıkki benzin.
    Bi traktör tamircisinde depomu ve enjektörlerimi söktük.Benzinin rengi kahverengimsi bi haldeydi.Bende depoda pislik olabileceğini düşündüm eski sahibi ii bakmamıştır falan dedik.Diğer motordada yakıtın rengi farklı cıktı.Depoyı iice temizledik.Enjektörlerimide temiz benzin ile yıkayıp taktık.Farklı bi istasyondan benzin alıp getirdiler.Marşa bastım biraz zor çalıştı ve 160 170 km en fazla hız yapıyordum çok acemiyim diye.Ama olaylardan sonra motor isteksiz hızlandı.Yakıtın kötü olduğundan dolayı subablarımın yanmış olabilecei söylendi.Diğer motor 20 tllik benzin aldığı için onun sorunu hemen halledildi.Onda hasar yok gibi.Ama bende subabların yanmış olabilitesi yüksek dediler.Motoru malesef bi kurtarıcı üzerinde İzmire getirdim diğerleri rotasına devam etti..Yarında motora bakacaklar.Fişimide vermedi bi üçkağıtlar döndü geride dönemedim tatilimi haram ettiler tatil bi yana korkum motora ne gibi zararlar gelmiştir oldu.Şuan istesekte itiraz edemiycez.Siz siz olun faturanızı yada fişinizi mutlaka alın sonra benzim gibi sizinde gününüzünde aracınızında içine etmesinler.
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

erdemx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun fişini 5 yıl saklamak zorundalar ne zaman istersen vermek zorundalar olmadı güvenlik kayıtlardan ordan benzin aldığın çıkar ortaya gerekirse depodaki benzini sakla opete teste gönderebilirisin opet gerekeni mutlaka yapar

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu benzinliğin güvenlik kamerası yokmudur hakkınızı savunamazmısınız ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok geçmiş olsun ardacım olayın peşini bırakma sakın

OnurD. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun, Opetin kuralları katıdır. Bence peşini bırakmayın illaki bir sonuca varırsınız.
    Fusion35 ------> OnurD.

GOKTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    büyük gecmiş olsun umarım en kısa zamanda halledilir sorunun ve tatiline devam edersin...birde o benzini opete teste gönder,gönderki birdaha böyle birşey yapamasınlar...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun kardeşim inan çok üzüldüm hevesinin kırılmasıda ayrı bi sinir.

ceskin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok gecmıs olsun ınsanı parasıyla rezıl ederler.gercekten can sıkıcı bı durum.yakıt koydukları tum aracların plaka kaydını yaparak yaıt verıyolar kesınlıkle kayıtlıdır.bencede pesını brakma.tekrar gecmıs olsun
    CESKiN REVENGE..

98vts
    00gtı
    00vts
    99gtı
    01gti

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adaşım geçmiş olsun ya, fişini mike mike vericekti, yoksa tehdit edicektin mahkemeye veririm cart curt
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıca eklemek istiyorum opompadan yakıt alan tüm araçlarda bu durum olmuştur. Şikayet illaki olacaktır. Benzin alırken başında duruyorum pompadaki o şeffaf bağlantıya bile bakıyorum dolarken.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göz göre göre nasıl yapabilirler ki :S
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence izmirde opetin genel müdürlüğü falan varsa oraya gidin ve hemen o ıstasyonla ılgılı durumunuzu anlatın..guvenlık kameraları vardır...ıstasyona caktırmadan motordakı arızayıda noter ıle yetkılı servıste onay alın gıdın..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Depoyu söktüğümde içineki yakıtı traktör tamircisinin bize verdiği bi kaba koyduk yakıt şuan kuşadasında.Sinirden geri dönemedim yoksa şuan kaskımda sadece yolda giderken kaska vuran böcek v.s gibi yaratıkların kanı olmayacaktı Kesinlikle kamera kayıtları vardır.Şuan motoru motorcuda sökecekler.Sağolsunlar pazar pazar dükkanlarını benim için 2.ye acıorlar bugun sökücekler birazdan inş ağır bi masraf çıkmaz.Suzuki motor servisindeden birini aradılar sağolsun ordan bi abi bana rapor ederiz tabikide dedi.Opet yağlarından bi müdürünün aracına sıfır turbo satmıştım yarın dükkana gidip satış kayıtlarımdan bulup onuda arayıp bana yol göstermesini rica edicem.´Şikayetimi yarın opetide arayıp belirtmek olacak.Ihmıh diyen olursa bozulan parçalarımı onlara göndericem onlara hatıra kalır.
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

ladaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun....

bence hemen opet müşteri hizmetlerini arayın onlar hemen ilgilenirler hatta benzinden örnek almak için sizin ayağınıza kadar gelirler
    LADA 2110 TRACTOR

RUSSİAN POWER

VWci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kuşadası'ndaki hangi opet bu? 20 lt benzin alsan yapacağı max 75 tl. Cok gecmiş olsun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun opette yaşadıysnız bu sorunu yard olucaklardır dıye düşünüyorum tekrar g.olsun

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buna benzer bi olay fiş olmasına rağmen incirli shell de başıma geldi

birdaha üstüne para verseler ordan benzin almam

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorcu şuan motoru indirmek üzereymiş 10 dkya silindir kapağını bloktan ayırırım dior .Bence Opet gibi bi firma beni mağdur etmez bu konuda suçluyu bulup gerekeni yaparlar.İnsanlik hali bi ton şey geçiyor insanların kafasından bi anlık ama fişi vermemesi benimde mal gibi fişin arkasını aramamam büyük bi kabahatim yeterki acı bi masraf çıkarmasın
    www.egeturbo.com
    Turbo asker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Medyayada Bildir Olayı Bence Üstüne Git Yazıktır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)